8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Planurile se schimbă în ultima clipă. Ceva nu merge bine, ca atare, ar fi bine să vă faceţi şi un plan de rezervă, pentru orice eventualitate. Veştile care vin vă iau prin surprindere.

Taur

Aveţi o listă de sarcini care parcă nu se mai termină, dar vă adunaţi forţele şi vă apucaţi serios de treabă de la primele ore ale dimineţii. Sunteţi mulţumit când vedeţi că toate se aranjează aşa cum aţi dorit, în ciuda oboselii acumulate. Trebuie să vă ocupaţi mai ales de activităţi grele, care vă solicită fizic.

Gemeni

Ziua dumneavoastră este încărcată. Staţi mai tot timpul prin bucătărie sau prin curte, unde meşteriţi mereu câte ceva. Sunt munci grele, ce vă obosesc. Dar nu aveţi voie să emiteţi pretenţii deoarece sunt sarcini pe care vi le-aţi asumat. Încercaţi să îi puneţi şi pe ceilalţi membri ai familiei la treburile casnice.

Rac

Nu vă vedeţi capul de treburi şi la o agendă deja arhiplină apar şi solicitări în plus. Vă enervaţi la fiecare nouă sarcină apărută, considerând că dumneavoastră sunteţi singurul sacrificat. Intraţi în criză de timp pentru că vă împing termenele-limită de la spate.

Leu

Vreţi, nu vreţi, sunteţi consemnat la domiciliu. Aveţi o mulţime de sarcini domestice de rezolvat. Tot greul cade pe umerii femeii care ar trebui să se împartă în zece pentru a termina tot ce şi-a propus în timp util. Dacă femeia sunteţi chiar dumneavoastră, nu vă transformaţi în martiră, ci învăţaţi să mai pasaţi din sarcini şi celorlalţi membri ai familiei.

Fecioară

V-aţi făcut bagajele şi sunteţi gata. Dar nu plecaţi încă la drum fără să verificaţi dinainte detaliile importante de pe parcurs. Starea drumurilor, traficul, mijloacele de transport şi tot ce vă aşteaptă la destinaţie trebuie cunoscute dinainte, ca să nu vă treziţi cu vreo surpriză.

Balanţă

Toate vă merg ca unse, ca după un plan foarte bine pus la punct. Găsiţi oamenii de care aveţi nevoie, primiţi ajutorul necesar, intraţi în posesia unor informaţii utile, astfel încât să vă rezolvaţi foarte uşor planurile de azi. Puneţi accent pe cooperare şi sprijin reciproc în relaţia cu ceilalţi.

Scorpion

Sunteţi indus în eroare de planurile nefondate ale unui amic, fără să vă informaţi şi din surse proprii pentru a fi sigur că tot ceea ce spune este adevărat. Intuiţia dumneavoastră bine dezvoltată nu dă greş niciodată, deci vă va atrage atenţia asupra riscului înainte de a pica în plasa celuilalt.

Săgetător

Nimeriţi într-un mediu în care nimeni nu se înţelege cu nimeni. Pentru că sunteţi o fire impulsivă, vă veţi lăsa atras în aceste dispute. Cei cu care intraţi în conflict sunt la fel de irascibili ca şi dumneavoastră şi de la o banală dispută până la un adevărat război nu mai este decât un pas.

Capricorn

Ştiţi să vă organizaţi foarte bine timpul şi să rezolvaţi tot ce aţi început. Vi se citeşte liniştea pe chip, de parcă aţi fi rupt de agitaţia din jur, ocupându-vă de ale dumneavoastră în ritmul propriu: lent, cu răbdare, fără stres. Chiar dacă aveţi mult de lucru, numai dumneavoastră ştiţi cum le finalizaţi pe toate.

Vărsător

A venit vremea unei decizii tranşante, pentru că aţi ajuns la concluzia că nu se mai poate continua aşa. La originea acestui final de drum pare să fie o situaţie neplăcută, cum ar fi un eşec, o veste proastă, un refuz. Dar nu vă lăsaţi învins de ele, ci vă adunaţi forţele imediat.

Peşti

Un eveniment de mult aşteptat ajunge la apogeu. Toată răbdarea de care aţi dat dovadă până acum vă este răsplătită cu veşti bune, reuşite, poate chiar schimbări importante de destin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS