17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Nunţi în showbiz

Dacă Jessica Simpson a preferat să spună „da“ în secret, Sienna Miller şi Kate Moss se pregătesc din timp pentru ziua în care vor îmbrăca rochia albă.

 

Atât actriţa Siena Miller, cât şi topmodelul Kate Moss se vor căsători în această vară, dacă nu vor interveni schimbări, lucru care nu este deloc neobişnuit în rândul vedetelor. Siena Miller se va căsători cu colegul său de breaslă Rhys Ifans, în timp ce vedeta podiumurilor, Moss, va spune „da“ în faţa chitaristului Jamie Hince. Există zvonuri că, în această vară, s-ar mai căsători şi Fergie, precum şi actorul Josh Duhamel, însă acestea nu au fost confirmate de nici una dintre cele două vedete.

După ce prima sa căsătorie a fost transformată într-un adevărat reality-show, frumoasa Jessica Simpson a preferat să stea departe de aparatele de fotografiat şi de camerele de luat vederi în cazul celui de-al doilea mariaj. Mama vedetei a fost cea care a informat presa că artista s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal Tony Romo.

Siena Miller şi Kate Moss, aproape de altar

Miller se pare că a acceptat ce-a de-a treia cerere în căsătorie a iubitului său, Rhys Ifans. Cea care a făcut publică această informaţie este mama viitorului mire, care s-a declarat foarte fericită de hotărârea pe care au luat-o cei doi. Miller şi Ifans ar fi în prezent în căutarea unei case şi se pare că locul potrivit este Ţara Galilor, ţinând cont că viitorul mire nu vrea să se îndepărteze prea mult de părinţii săi.

Dacă anul trecut ziarele din întreaga lume vuiau de ştiri legate de despărţirile şi împăcările dintre Kate Moss şi Pete Doherty, se pare că vedeta a pus, în cele din urmă, punct acestei relaţii care i-a adus numai neplăceri. Mai mult, acum ea este hotărâtă să se căsătorească, iar alesul este alt personaj din lumea muzicii, Jamie Hince, chitaristul formaţiei The Kills. Ajunsă la 34 de ani, Moss s-a mutat deja la Amsterdam cu logodnicul său şi a declarat în faţa fanilor săi că, în sfârşit, a venit momentul să coboare cu picioarele pe pământ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS