14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend


Ciorbă de văcuţă ardelenească

Ingrediente: morcov, ţelină, păstârnac, smântână, gălbenuş de ou, carne de vită.

Mod de preparare: Se fierbe carnea, se spumează şi apoi se adaugă legumele. Gălbenuşul de ou se amestecă bine cu smântâna şi se adaugă când celelalte ingrediente sunt fierte. Se serveşte cu verdeaţă.

Musaca

de cartofi

Ingrediente: cartofi, carne amestec, pastă de tomate, condimente.

Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi se taie rondele. Se fierb, se scurg de apă şi se aşază în tavă. Peste ei se pune un strat de carne preparată, apoi un altul de cartofi. Când ultimul strat de cartofi a fost aşezat, se toarnă deasupra un sos din pastă de tomate, smântână şi gălbenuş de ou. Apoi se rade caşcaval şi se bagă la cuptor. Se serveşte cu smântână deasupra.

Reţetă oferită de Restaurantul Chez Nous

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS