12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBijuteriile care te îmbracă

Bijuteriile care te îmbracă

Brăţările din zale mari, cu pietre masive şi colierele la baza gâtului sau lungi, din mărgele asimetrice, sunt bijuteriile care se înscriu în noile tendinţe ale primăverii.

 

Un colier, o brăţară sau o pereche de cercei vă vor completa întotdeauna ţinuta, conferindu-vă un aer de senzualitate. Designerii de bijuterii au stabilit tendinţele pentru primăvara 2008, care vin în întâmpinarea cerinţelor sexului frumos. Pentru doamnele şi domnişoarele care vor să se înscrie în noile trenduri, designerii au creat modele de bijuterii confecţionate din oţel inoxidabil, titan, aur sau diamante. Chiar dacă este vorba despre cercei, brăţări, coliere sau pandantive, combinaţia dintre oţel şi pietrele semipreţioase este una care cu siguranţă vă va scoate din anonimat. Libertatea combinaţiilor este un atu al noilor tendinţe din această primăvară. Preferate rămân însă atât în tabăra designerilor, cât şi în cea a reprezentantelor sexului frumos care vor să-şi pună în evidenţă latura senzuală bijuteriile inspirate din forme şi culori naturale. Veţi descoperi că lanţurile sferice în diferite mărimi şi finisaje, tuburile aurite în combinaţii diverse, melanjul dintre culoarea albastră şi cristalele de cuarţ fumuriu sau sferele din argint unite cu piatră de sodolit vi se vor potrivi de minune.

Bijuteriile de inspiraţie florală vor vorbi despre feminitate. Doamnele care vor alege să poarte cercei de diferite dimensiuni în formă de flori, împodobiţi cu cristale albe, onix sau agate şi pandantivele care au încrustate pietre precum turcoaz natural vor străluci, trezind admiraţii în rândul domnilor. Pe lângă influenţele florale care s-au păstrat din primăvara trecută, şi inelele masive, care făceau furori cu un an în urmă, rămân atracţia sezonului. Acestea nu trebuie purtate însă cu alte bijuterii pe degete. Chiar dacă vi se pare greu de crezut, acest tip de bijuterii respectă principiul simplităţii.

Noile modele

Grosimea brăţărilor va da tonul în sezonul de primăvară. Colierele sunt fie foarte scurte, la baza gâtului, fie au o lungime considerabilă. Dacă optaţi pentru un colier din mărgele, trebuie să ştiţi că fac furori cele mari şi asimetrice, în diferite culori. Altă noutate în materie de bijuterii o constituie cerceii care combină răşina sculptată cu un material precum metalul. Sunt bijuteriile potrivite, care completează perfect ţinuta de serviciu, dar şi pe cea sofisticată, pentru o ieşire la o petrecere mondenă.

Specialiştii în domeniu mizează şi în acest sezon pe argint, marcasite, perle de cultură, perle aurii, pietre preţioase şi semipreţioase şi pe combinaţiile inedite între ele. Bijuteriile încrustate cu pietre precum coral, onix, lapis, citrină, ametist, aventurin, jasp, peridot, rodonit sau agate concurează la titlul de vedete ale sezonului. În ceea ce priveşte nuanţele, noile colecţii propun o paletă întreagă de culori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS