11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Veniţi supărat acasă de la serviciu şi sunteţi gata să vă vărsaţi nervii pe cei dragi, numai că veţi fi dezarmat imediat de calmul şi bucuria cu care vă întâmpină. Nu trebuie să fiţi agresiv cu cei care ţin cel mai mult la dumneavoastră, deci lăsaţi grijile la uşă atunci când reveniţi acasă.

 Taur
Trebuie să plecaţi la drum, pentru a însoţi un prieten care are nevoie de compania dumneavoastră sau pentru a rezolva o problemă, nu neapărat personală. Este nevoie de dumneavoastră acolo, deci lăsaţi la o parte alte sarcini.

 Gemeni
Banii sunt pe terminate, pentru că aţi făcut unele excese zilele trecute şi acum vă treziţi cu portofelul gol. Chiar dacă aveţi puţini bani la dispoziţie, şi azi cheltuiţi fără măsură, deşi sunteţi conştient că nu staţi bine la acest capitol.

 Rac
Cheltuiţi cam mult pentru deplasări. A sosit momentul să achitaţi contravaloarea unui bilet scump (o vacanţă de Sărbători, o călătorie cu avionul) sau sunteţi nevoit să deschideţi iar portofelul pentru reparaţii la maşină.

Leu
O zi plină de lucruri noi, pe placul dumneavoastră. Sunteţi mereu în priză şi vă place acest ritm alert în care se desfăşoară toate, pentru că vă conferă dispoziţia de care aveţi nevoie pentru a realiza lucruri măreţe.

 Fecioară
Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în preajma unei persoane cu autoritate, un om infatuat, care face tot posibilul să se pună pe sine într-o lumină favorabilă. Aveţi şi dumneavoastră un cuvânt de spus, dar azi sunteţi într-o pasă emotivă, timidă, pesimistă, lăsând pe alţii să se afirme, în dezavantajul dumneavoastră.

 Balanţă
Unele persoane mai în vârstă nu sunt mulţumite de atitudinea dumneavoastră superficială şi vă pot critica, dar nu are rost să vă schimbaţi doar pentru că ei vă impun un comportament mai matur.

Scorpion
Puneţi punct unei activităţi şi a sosit vremea recompenselor materiale. Nu veţi fi mulţumit de rezultate, consideraţi că aţi muncit mult şi aţi fi meritat o sumă mai bună decât cea care vă parvine, de aceea sunteţi dezamăgit.

 Săgetător
Trebuie să apelaţi la o somitate în materie de legi, pentru că vi s-a făcut o nedreptate sau aţi descoperit o neregulă şi nu puteţi trece mai departe până nu faceţi ordine.

 Capricorn
Ieşiţi învingător dintr-o competiţie, dar vă bucuraţi de susţinere până la succes. Există prieteni alături de dumneavoastră care vă stimulează, vă împing de la spate, poate chiar intervin concret în ceea ce faceţi, pentru a vă netezi drumul spre victorie.

 Vărsător
Nimic nu vă supără mai mult astăzi decât disputele inutile pe marginea gusturilor diferite. Dumneavoastră vă place una, celui de alături, altceva, dar, în loc să admiteţi că fiecare are altă preferinţă, vă certaţi.

 Peşti
Staţi de vorbă cu un amic care nu-şi dă seama că spune lucruri grave şi vă răneşte profund prin atitudinea sa nediplomată. Ori vă aduce tot felul de reproşuri, probabil nemeritate, ori vă transmite o veste proastă, ce vă doare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS