12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Dragostea v-a copleşit şi sunteţi tentat să luaţi decizii numai după cum vă spune inima. Încercaţi să vă detaşaţi de emoţii şi dorinte şi să analizaţi problema la rece, aşa că staţi o zi departe de cel drag, ca să nu fiţi influenţat de prezenţa sa.

 Taur
Ghinionul vă urmăreşte în viaţa profesională şi vă dă peste cap toate planurile. Aţi putea rata un examen, un proiect important, lăsaţi o impresie greşită în faţa unei comisii sau vi se trânteşte uşa în nas, cu un refuz oficial.

 Gemeni
V-aţi certat mai demult cu un coleg şi încă sunteţi obsedat de cele întâmplate. Priviţi puţin înapoi să vedeţi ce a declanşat conflictul, pentru că acum veţi înţelege cu totul altfel lucrurile şi le-aţi putea repara mult mai uşor.

 Rac
Piedica ce vă apare azi în cale este greu de trecut, chiar poate strica totul, încât singura soluţie de a depăşi momentul ar fi să o luaţi de la capăt. Nu merge aşa cum v-aţi propus, totul ia o altă întorsătură, ce poate fi tradusă prin conflict, ruptură, eşec sau o veste proastă.

Leu
Profitaţi de calmul acestei zile pentru a sta de vorbă cu persoana iubită. O discuţie între patru ochi, fără ca nimeni sau nimic să nu vă abată atenţia unul de la altul, ar fi de bun augur, pentru că aşa veţi descoperi lucruri noi despre relaţie şi despre celălalt.

 Fecioară
Intuiţia merge foarte bine azi şi vă atrage atenţia asupra unor lucruri concrete pe care nu le-aţi descoperit până acum. Le vedeţi cu alţi ochi acum şi găsiţi soluţii practice pentru a face totul cum se cuvine

 Balanţă
Planurile în care eraţi direct implicat şi care păreau să înainteze foarte repede ajung într-un impas. Trebuie să pierdeţi timp preţios pentru a înlătura obstacolul, dar tot nu vă pierdeţi speranţa şi încrederea că veţi ajunge curând la ce v-aţi propus.

Scorpion
Viaţa de cuplu vă oferă mari satisfacţii. Partenerul de viaţă, părinţii sau copiii sunt actorii principali în evenimente fericite la care participaţi trup şi suflet. Veştile care vin de la cei dragi vă încântă şi ştiţi să sărbătoriţi reuşita cu sufletul deschis.

Săgetător
Discuţiile pe care le purtaţi cu o persoană matură vă oferă răspunsuri foarte utile pentru rezolvarea unor probleme. Aţi putea apela la un superior pentru a-i cere părerea sau un sfat bine documentat, bazat pe o mai mare experienţă de viaţă.

 Capricorn
O vorbă aruncată în glumă poate avea efecte mai grave decât aţi putea crede, ca atare abţineţi-vă de la ironii cu unii colegi, pentru că sunt agresivi, nu ştiu de glumă şi vor reacţiona exact pe dos.

 Vărsător
Dorinţa de afirmare vă face uneori să uitaţi de modestie şi de adevăr, apelând la tertipuri nu tocmai corecte doar pentru a vă pune pe dumneavoastră într-o lumină mai bună. Minţiţi şi profitaţi de unele persoane suspuse, pentru beneficiul personal.

 Peşti
Staţi pe gânduri şi faceţi o analiză a variantelor pe care le aveţi la dispoziţe. Punându-le în balanţă şi făcând o selecţie riguroasă, veţi găsi cea mai bună soluţie. Veţi fi mândru de alegerea făcută, pentru că aţi verificat-o de multe ori, aţi primit şi confirmări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS