12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă aflaţi într-o companie preponderent feminină şi unde sunt multe femei vă puteţi aştepta la preocupări care le caracterizează. Ori se vorbeşte mult, ori aflaţi bârfe interesante, ori sunteţi mai afectuos şi mai ocrotitor ca oricând. Dacă printre ele se află şi persoana iubită, cu atât mai tare vă bate inima.

Taur

Vă place cum comunicaţi azi cu un colaborator la serviciu, de parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă. Poate vă este mai mult decât coleg, cum ar fi persoana iubită sau un prieten apropiat, de aceea reuşiţi să vă deschideţi mai mult unul faţă de altul.

Gemeni

Pentru a vă împlini un vis măreţ, este nevoie de bani, nu glumă, deci trebuie să vă organizaţi mai bine bugetul. Nu trebuie să mai cheltuiţi fără rost şi analizaţi cu atenţie veniturile viitoare, ca să ştiţi pe ce vă puteţi baza de acum încolo.

Rac

Sunteţi solicitat de mai multe persoane să vă alăturaţi lor pentru a ajunge, împreună, la un scop promiţător. Ori sunt două invitaţii în acelaşi timp, ori două şanse la fel de bune şi nu ştiţi cui să-i daţi prioritate. Pe amândouă nu le puteţi avea, deci va trebui să faceţi o alegere.

Leu

Cineva se oferă să vă ajute să rezolvaţi o problemă, dar nu prea vă inspiră încredere. Parcă nu i-aţi accepta sprijinul ori pentru că nu vreţi să vă îndatoraţi ori pentru că intuiţia vă spune că ajutorul său nu e chiar gratis şi într-o zi va trebui să plătiţi mai mult decât face.

Fecioară

O zi norocoasă. Şansa apare de unde nici nu vă aşteptaţi, pe nepusă masă. Nu vi se oferă de două ori, deci, atunci când apare profitaţi de ocazia excelentă care vi se oferă. Multe se pot schimba în bine fără să vă aşteptaţi, doar dacă profitaţi repede de prilej.

Balanţă

Totul este atât de frumos în amor, încât ar putea fi o zi perfectă pentru nuntă, pentru a vă întâlni jumătatea, pentru a cere sau a fi cerut în căsătorie. Tot ce trăiţi azi alături de persoana iubită conţine o notă profundă, de intensitate maximă, deci fiţi pregătit să vă îndrăgostiţi lulea sau să oferiţi sentimente din belşug.

Scorpion

Intervenţia unui reprezentant al autorităţii în treburile dumneavoastră se va dovedi supărătoare, pentru că opreşte cursul unor evenimente. Ori apare pentru a vă critica, ori pentru a vă atrage atenţia că aţi scăpat din vedere un aspect ce v-ar putea opri altă dată din elan.

Săgetător

O amintire din trecut, o gafă de altădată, o restanţă nerezolvată la timpul potrivit vă trag înapoi, ca o obsesie care încă vă sâcâie. Nu aveţi forţa de a vă elibera de trecut. Ceva a rămas în mintea dumneavoastră ca o povară, dar vi se cere o descătuşare: uitaţi, abandonaţi, iertaţi, deci faceţi puţină ordine în amintiri.

Capricorn

Nu vă puteţi baza pe promisiunile unui prieten. Probabil îl cunoaşteţi foarte bine şi ştiţi că tot ce spune acum va rămâne vorbă goală, de aceea e bine să nu vă bazaţi în totalitate pe ceea ce zice el. Fiţi, aşadar, atent cu cine faceţi echipă astăzi pentru că în preajma dumneavoastră există şi profitori care vor să obţină ceva prin linguşeală şi minciună.

Vărsător

Şefii, profesorii, reprezentanţii instituţiilor cu care intraţi azi în contact vă privesc cu suspiciune şi v-ar putea controla activitatea. Nici dumneavoastră nu aveţi maximă încredere în cei care deţin diverse funcţii, de la care aşteptaţi soluţionări sau aprobări, deci se va comunica greu în chestiunile oficiale.

Peşti

Lipsa banilor este inamicul numărul unu în realizarea planurilor dumneavoastră şi, chiar dacă apelaţi la prieteni pentru un împrumut, nu aveţi noroc. Şi ei stau la fel de prost la acest capitol şi orice solicitare se va solda cu un refuz şi cu discuţii interminabile despre bani şi datorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS