24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaina de piele, vedeta sezonului de toamnă

Haina de piele, vedeta sezonului de toamnă

Fie că sunt pelerine, sacouri, jachete cu capse sau fermoare, piesele de vestimentaţie din piele sunt vedetele sezonului.

Dimineţile au devenit reci, serile, de asemenea, aşa că, oricât de mult v-aţi încăpăţâna să acceptaţi printre ţinutele de toamnă gecile de piele, trebuie să recunoaşteţi că utilizarea lor este absolut necesară. Şi dacă anul trecut, trecerea a fost prea bruscă de la temperaturile ridicate la cele scăzute, nepermiţându-vă achiziţionarea unei astfel de piese de vestimentaţie, atunci este momentul să faceţi o vizită în magazinele specializate în comercializarea acestor produse.

 

Clasicul şi modernul, în combinaţii inedite

 

La o primă privire, atrag atenţia un sacou din piele tip croco, maro. Preţul său – 450 de lei. Vecine de umeraş îi sunt alte modele clasice de sacou, fie din piele de oaie, la 399 de lei, din piele de viţel, la 499 de lei, sau anaconda, la acelaşi preţ. Culorile sunt variate, de la negru, maro la combinaţii de negru cu gri sau maro în diverse nuanţe. Îi fac cu ochiul cumpărătorului şi hainele de piele tip pardesiu. Cele de piele de viţel costă 599 de lei, iar cele de oaie – 549 de lei. Ineditul vine de la pardesiele din piele de anaconda. Preţul unui astfel de produs este de 790 de lei. Graniţa clasicului este depăşită, modernul împletindu-se perfect cu el. Se nasc modele interesante, cu cusături duble, în contrast, cu unu sau două rânduri de nasturi.

Pentru cumpărătorul de sex feminin, puţin mai robust, designerii au creat pelerinele. Cele din piele de oaie ajung la 599 de lei, în vreme ce modelele scurte cu fermoar sau nasturi au preţuri ce variază între 399 şi 499 de lei. Modelele lungi, clasice, costă 890 de lei. Vecinele de raion, cele accesorizate, cu capse şi curele, poartă acelaşi preţ. Pentru zilele de iarnă, când caloriferele de la serviciu nu degajă suficientă căldură, puteţi alege o vestă din piele cu blăniţă de vulpe. Preţul său – 150 de lei.

Dacă doriţi să asortaţi sacoul din pielă cu o fustă, puteţi alege fie un model clasic, fie o fustă trei sferturi sau un model mai nonconformist. Preţurile lor variază între 200 şi 400 de lei. Gama de culori este diversă: mov, clasicul negru, maro, dar şi roşu, alb.

Şi pentru că tot este sezonul hainelor de piele, îi puteţi bucura pe cei de acasă oferindu-le câte un cadou. Pentru tânăra domnişoară ar fi binevenite o pereche de pantaloni din piele la 250 de lei şi o jachetă cu capse sau fermoare ori cu garnitură de ponei, aţe în contrast la preţuri care variază între 400 şi 600 de lei. La toate acestea s-ar potrivi de minune o beretă, bineînţeles, tot din piele, la 59 de lei. Doamna nu ar putea pleca din magazin fără o poşetă asortată, aşa că lângă scurta din piele îşi face loc şi un accesoriu tot din piele. Gama este variată: modele mari şi mici, din piele de elefant, de viţel, combinaţii cu piele întoarsă sau ştanţată, piele croco, accesorizate cu buzunare ori capse.

Modele interesante pentru domni

 

Şi în sectorul rezervat domnilor, modelele interesante stau expuse în aşteptarea cumpărării. Sacourile din piele de oaie la 450 de lei şi cele din viţel la 500 de lei, cu mesadă sau guler detaşabil sunt la mare concurenţă cu vecinele de raft, modelele sport, accesorizate cu fremoare şi buzunare au preţuri care variază între 450 şi 550 de lei. Pentru fanii lui Tom Cruise, designerii au readus în prim-plan geaca gen Top Gun la 500 de lei, cu unele mici modificări. Pentru iarnă, şi domnii pot alege o haină tip pardesiu cu mesadă groasă şi cu guler la 550 de lei, dar şi cojoace la 990 de lei. Şi domnii pot apela la artificiile vestimentare, asortând la hainele din piele fie o şapcă la 29 de lei, fie o bandană la 59 de lei, asta dacă vârsta le permite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU