Ciorbă de burtă
Ingrediente: 100 g de burtă de vită fiartă, morcovi, ceapă, păstârnac, smântână, ouă, usturoi, oţet.
Mod de preparare: Se fierbe burta împreună cu zarzavaturile. Se alege apoi burta şi se face compoziţia din zeama rezultată în urma fierberii, la care se adaugă smântână şi gălbenuşuri. Se prepară apoi „faţa“ din morcov dat pe răzătoarea mică şi ulei. După ce a fost preparată, se pune în compoziţie. Se serveşte cu hrean, smântână şi ardei.
Biftec a la pizzaiola
Ingrediente: 200 g de muşchi de vită, 50 g de ceapă, 50 g de ardei gras, 50 g de măsline feliate, 2 căţei de usturoi, 200 g de suc de roşii, verdeaţă şi condimente.
Mod de preparare: Se tranşează muşchiul de vită în trei bucăţi, care se dau prin făină şi se trec prin tigaie. Se adaugă ceapa şi ardeiul gras. Se călesc, se pun usturoiul şi măslinele, după care sosul de roşii, condimentele şi verdeaţa. Se poate servi cu garnitură de legume proaspete: conopidă, varză de Bruxelles, broccoli.
Reţete oferite de restaurantul Picadilly