21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă intră un prieten în casă şi nu mai ştiţi cum să-i fiţi pe plac. Sunteţi o gazdă primitoare, care oferă totul celor care îi trec pragul. Dar şi dumneavoastră sunteţi o prezenţă agreabilă, aşteptată cu braţele deschise oriunde v-aţi duce.

 Taur
Cineva vă solicită prezenţa la o oarecare distanţă de casă şi fie plecaţi pe cont propriu, pentru a-i fi aproape acolo unde e, fie îl însoţiţi pentru  a-l susţine la greu. Sunteţi toată ziua pe drumuri, dar sunteţi mulţumit de rezultatele acestor deplasări, pentru că intraţi în legătură cu multă lume.

 Gemeni
Discutaţi cu un prieten faţă de care nu aveţi o atitudine prea deschisă. Ori sunteţi excesiv de prudent, pentru a nu spune ceva care să-l deranjeze sau care să fie folosit împotriva dumneavoastră, ori ostil, pentru că nu aveţi încredere în ceea ce vă transmite.

 Rac
Planul relaţional este foarte bogat, intraţi în contact cu multă lume care vă priveşte cu simpatie. Primiţi suficiente semne de afecţiune de la ceilalţi pentru a fi la fel de deschis şi de amabil.

 Leu
Timiditatea pune stăpânire pe dumneavoastră, chiar dacă nu sunteţi genul de om care să bată în retragere. Posibil ca dragostea să fie cea care vă reduce azi la tăcere, apariţia persoanei iubite în anturaj făcându-vă să vă comportaţi mult mai atent, ca nu cumva să lăsaţi o impresie greşită asupra intenţiilor dumneavoastră.

 Fecioară
Sunteţi cam retras în plan sentimental, ori pentru că sentimentele dumneavoastră nu pot fi exprimate la justa valoare – sunteţi timid –  ori pentru că aveţi impresia că partenerul vă ascunde ceva. Suspiciunile se simt imediat în cuplu, vă veţi bănui unul pe altul, chiar şi fără să vă reproşaţi nimic.

 Balanţă
Ţineaţi ascunsă în suflet o dorinţă pe care nu aveaţi curajul să o exprimaţi deschis în faţa nimănui. Poate pentru că nu credeaţi că ar fi posibilă şi, decât să râdă unii de speranţele dumneavoastră cele mai mari, aţi considerat că e mai bine să nu afle nimeni.

 Scorpion
Simţiţi un real progres în carieră. Contactul cu instituţiile statului, cu specialişti în diverse domenii de la care aşteptaţi azi o rezolvare este profitabil. Primiţi de undeva un răspuns favorabil la solicitarea dumneavoastră, ceea ce deschide o direcţie nouă în planurile începute.
 Săgetător
Energia de care daţi dovadă este un atu pentru a vă remarca şi a vă atinge repede un anumit scop. Nimeni nu vă poate opri azi din avânt, cheful de muncă, de implicare, de mişcare este maxim şi, când sunteţi atât de bine motivat, succesul este foarte aproape.

 Capricorn
Calm, aşezat, stăpân pe situaţie şi fără nici o grabă, vă vedeţi de treburile dumneavoastră, pe cont propriu. Nu aveţi nevoie de sfaturi din afară sau de îndrumări de la alţii care se consideră îndreptăţiţi să vă înveţe, ci ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut.

 Vărsător
Situaţia financiară este cam instabilă şi, pentru că nu sunteţi foarte sigur de resursele dumneavoastră prezente sau viitoare, începeţi să vă faceţi tot felul de probleme. Vă puneţi întrebări dacă veţi face faţă unor cheltuieli ce se anunţă a fi cam mari.

 Peşti
Munca nu vă oferă prea multe satisfacţii şi, fără motivaţii sau încurajări, nu daţi randamentul dorit, oricât v-aţi strădui să vă concentraţi. Aţi aşteptat altceva de la aceste eforturi şi, când colo, rezultatele sunt mediocre şi nicidecum la nivelul speranţelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS