16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrimele meserii ale starurilor

Primele meserii ale starurilor

Înainte de a-şi face debutul pe marele ecran în roluri mai mult sau mai puţin răsunătoare şi de a deveni nume celebre în industria cinematografiei, actorii hollywoodieni au avut şi ei meserii obişnuite.

Sean Connery s-a ocupat în tinereţe de lustruirea coşciugelor, iar Sylvester Stallone, temutul „Rambo“, a curăţat pentru ceva timp cuştile cu lei. Icoana cinematografiei de la Hollywood, Marilyn Monroe, a câştigat primii bani ca simplă muncitoare, iar Dustin Hoffman a fost infirmier într-un spital de psihiatrie. În ceea ce îl priveşte pe regizorul spaniol Pedro Almodovar, înainte de a se dedica cinematografiei, a fost centralist la o companie de telefonie. Antonio Banderas a fost în tinereţe chelner şi model, iar prima meserie a inegalabilului comic Jim Carrey a fost aceea de barman.

Icoana cinematografiei franceze, seducătorul Alain Delon , s-a angajat înainte de a lua contact cu camerele de filmat ca vânzător într-o măcelărie. Johnny Depp făcea parte dintr-o formaţie rock numită „The Kids“, Clint Eastwood a lucrat ca vânzător la benzinăria tatălui său, Greta Garbo a fost vânzătoare, iar Jerry Lewis a fost magaziner într-o fabrică de pălării. Jack Nicholson a fost angajat la un studio de desene animate, Sidney Poitier a fost fizioterapeut, Arnold Schwarzenegger – culturist, Patrick Swayze – atlet, gimnast şi balerin, Quentin Tarantino – vânzător, Bruce Willis – barman, Pierce Brosnan – taximetrist, Michelle Pfeiffer şi Julia Roberts au fost casiere, iar Sharon Stone – vânzătoare de hot-dog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS