15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRuladă cu ciuperci

Ruladă cu ciuperci

Ingrediente: opt ouă, zece cepe, două cutii de ciuperci la conservă, două legături de mărar, opt linguri rase de făină, o linguriţă de piper, un praf de sare, 50 g ulei.

Mod de preparare: Ciupercile se taie felii subţiri, iar ceapa tocată se căleşte cam 10-15 minute sau până când devine aurie.

Se bat ouăle spumă cu mixerul sau cu telul şi se adaugă piperul, mărarul tocat şi ceapa călită. Se adaugă făina şi se mai amestecă puţin, după care se pun şi ciupercile tăiate felii şi se toarnă compoziţia în tava tapetată cu făină.

Se dă la cuptor, la foc mic spre mediu, până se rumeneşte (aproximativ 40 de minute).

Sfatul bucatarului: când e gata, răsturnaţi rulada de ciuperci pe o foaie de hârtie curată şi înfăşuraţi-o până se răceşte, ca să se absoarbă grăsimea şi să stea înăbuşit.

Timp de preparare: o oră.

Dificultate: redusă.

Menţiuni: Această reţetă vegetariană de ruladă cu ciuperci este potrivită ca aperitiv pentru orice meniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS