6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Nici nu ştiţi de unde sare norocul astăzi când e vorba de iubire. Ori persoana iubită vă pregăteşte o surpriză de zile mari, ori vă apare în cale o şansă de relaţie ce nu merită ratată. Evenimentele de cuplu sunt fericite, rare, deosebite, de care nu aveţi parte oricând. Trebuie să profitaţi din plin de auspiciile bune ale acestei zile pentru a lega o relaţie sentimentală de succes.

 Taur
Munca vă consumă resursele de energie. Lucraţi mult, chiar şi peste program, dar aveţi satisfacţii de ordin financiar sau intelectual. Puteţi lua o decizie importantă la serviciu sau privind o sumă de bani, descoperind cum să faceţi rost de beneficii suplimentare, eventual printr-un al doilea job. Puteţi avea succes în diverse acţiuni intelectuale, de genul examene, întrevederi, conferinţe.

 Gemeni

Eraţi supărat de felul cum vă trata persoana iubită, dar azi dezamăgirea trece şi zâmbiţi din nou. Nu disperaţi după o banală ceartă, ci încercaţi să treceţi cu vederea micile neajunsuri inerente în cuplu. Dacă nu aţi pretinde imposibilul şi nu aţi aştepta de la partener ceva ce nu vă poate da, aţi putea fi mulţumit şi cu mai puţin. Dragostea cere şi sacrificii…

 Rac
Aţi ajuns la capătul unor rezerve financiare sau luaţi o decizie cam pripită în privinţa banilor. Sentimentul este de blocaj, ca şi cum rămâneţi fără bani peste noapte sau suma pe care v-aţi bazat nu mai vine. Un cont blocat, o plată neprevăzută, o amendă sau orice alt eveniment financiar pe nepusă masă vă pot lăsa fără bani sau cu un puternic sentiment de nesiguranţă pentru ziua de mâine.

 Leu
Ieşiţi în lume şi vă vedeţi cu mulţi amici, colegi, vecini. Planul relaţional este animat, deşi nu se poate vorbi de contacte importante, de discuţii interesante sau de informaţii deosebite. E o zi banală, în fond, dar faptul că vă întâlniţi cu multe persoane amuzante şi tinere poate transforma ziua într-o reuşită. Aveţi motive de distracţie, de socializare, cu şansă de a ieşi în oraş cu amicii.

 Fecioară
Dacă vreţi un sfat util şi bine documentat, cereţi-l de la persoanele mai în vârstă: superiori, părinţi, fraţi mai mari. Dacă apelaţi la un expert dintr-un domeniu în care dumneavoastră sunteţi novice, veţi avea numai de câştigat, pentru că acesta va şti exact ce trebuie făcut în problema care vă preocupă. Dacă vreţi neapărat să vă descurcaţi singur, primul lucru ar fi să puneţi mâna pe carte, să vă informaţi.

 Balanţă
Pasiunea vă ia minţile şi v-aţi putea îndrăgosti orbeşte, la prima vedere, de o persoană cu un sex-appeal ucigător. Relaţia este focoasă, intensă, magnetică, dar tot ce arde atât de intens riscă să se stingă repede. Fiţi mai domolit şi nu grăbiţi lucrurile, mai ales că totul are o conotaţie sexuală ce poate să vă atragă la prima vedere, descoperind după aceea că vi s-au aprins cam repede călcâiele.

 Scorpion
Ajutorul dumneavoastră este de mare folos unui prieten şi, când îl veţi vedea pe el mulţumit că a ajuns la ce şi-a dorit, aveţi şi dumneavoastră o satisfacţie aparte. Nu aşteptaţi de la el neapărat recunoştinţă şi mulţumiri, ci oferiţi fără a cere ceva în schimb. Vă ajunge doar bucuria de pe chipul celuilalt, ştiind, în sinea dumneavoastră, că totul s-a terminat cu bine datorită intervenţiei dumneavoastră.

 Săgetător
Este o zi calmă, fără nimic ieşit din comun, în care puteţi profita de linişte ori pentru a lenevi, ori pentru a vă ocupa de acele activităţi oarecum de rutină pentru care nu aţi avut timp până acum. Situaţia financiară este în stand by, ar fi bine să amânaţi unele plăţi. Poate vi s-au promis bani şi nu vin, de aceea e mai bine să nu luaţi acum decizii de ordin material.

 Capricorn
Nu vă jucaţi cu focul, pentru că, dacă vă hazardaţi într-o situaţie riscantă, nu veţi scăpa fără urmări. Aţi putea face o glumă proastă sau lua  o decizie la primul impuls, iar neglijenţa, graba sau superficialitatea pot cauza mari neplăceri – dumneavoastră sau altuia. Aţi putea fi tentat să faceţi o şotie, cu gândul că nu se va întâmpla nimic grav, dar nu e chiar aşa.

 Vărsător
Se naşte un plan nou în mintea dumneavoastră, vă atrage şi sunteţi gata de orice pentru a-l vedea împlinit, dar aveţi şi un preţ de plătit până la reuşită. Sunteţi dispus să-l plătiţi, pentru că sunteţi conştient că orice victorie cere sacrificii. Consideraţi că merită orice efort şi aţi fi capabil să renunţaţi la ceva drag sau important doar pentru a ajunge la ţelul abia schiţat.

 Peşti
E agitaţie mare în jurul dumneavoastră, intraţi în contact cu multe persoane, mai ales la locul de muncă, dar nu toate au un efect pozitiv în rezolvarea sarcinilor pe care le aveţi în plan. Unii vă dau idei bune, informaţii şi sfaturi folositoare, dar alţii vă cam taie avântul. Trebuie să vă adaptaţi repede la modul fiecăruia de a comunica şi de a lucra, dar cel mai bine ar fi să faceţi echipă cu persoanele tinere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS