10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEvitaţi gafele vestimentare!

Evitaţi gafele vestimentare!

Vara este sezonul când doamnele se lasă duse de val şi uită pentru scurt timp de restricţiile impuse de modă. Însă şi în acest sezon este de preferat să evitaţi gafele vestimentare, chiar dacă sunteţi în concediu sau ieşiţi la o plimbare.

Indiferent dacă sunteţi la plajă, pe marginea piscinei, dacă mergeţi la serviciu sau dacă doar ieşiţi în oraş cu prietenii dumneavoastră, nu trebuie să neglijaţi să vă îngrijiţi de ţinuta dumneavoastră, căci există anumite aspecte care nu rămân niciodată neobservate.

Fiţi decente în orice situaţie!

În primul rând, nu vă expuneţi în mod exagerat sau indecent buricul, şi nici decolteul. La plajă, această „extravaganţă“ este acceptată, însă evitaţi să vă dezgoliţi mai mult decât este cazul atunci când vine vorba de ţinutele de serviciu. Indiferent cât de cald este, nu este nevoie să le arătaţi colegilor de birou mai mult decât decenţa o permite. Când mergeţi la plajă, nu purtaţi costume de baie care nu vă avantajează. Nimeni nu este perfect, însă, dacă sunteţi mai plinuţă sau dacă în ultimul timp aţi pus câteva kilograme în plus, un costum de baie minuscul nu este alegerea cea mai potrivită, chiar dacă sunteţi o fire mai dezinhibată sau nu vă pasă ce spune lumea. Mai degrabă alcătuiţi-vă o ţinută de plajă care să vă pună în evidenţă calităţile şi să mascheze defectele.

Atenţie la detalii!

Purtaţi lenjerie intimă a cărei culoare se asortează cu îmbrăcămintea, în special dacă alegeţi să vă îmbrăcaţi în pantaloni sau fuste albe. În ultimul timp, regulile dictate de designerii de modă s-au mai relaxat, în sensul că se acceptă ca la bluze sau maiouri albe să se asorteze sutiene colorate. Însă sub nici o formă nu purtaţi lenjerie intimă închisă la culoare sau slip cu diverse imprimeuri pe sub pantaloni de culoare albă. De asemenea, alegeţi un model de sutien care să vă avantajeze, căci un sutien nepotrivit va atrage cu siguranţă priviri, şi nu din cele mai binevoitoare, în special dacă este purtat cu o bluză sau un maiou strâns pe corp.
În final, dar nu cel mai puţin important, nu optaţi pentru ţinute încărcate, adică nu exageraţi cu accesoriile şi machiajul şi aveţi grijă la combinaţiile de haine pe care le alegeţi. O femeie care transpiră sub rânduri de mărgele, brăţări şi cercei exageraţi nu reprezintă o imagine prea plăcută într-o zi toridă de vară, ceea ce este valabil şi în cazul machiajului. Reduceţi cât de mult posibil „ornamentelor“ şi veţi constata că într-o zi călduroasă vă veţi simţi mult mai bine doar cu ochelarii de soare şi cu o brăţară sau două pe post de accesorii. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII