12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete certate cu legea

Vedete certate cu legea


excesul de viteză sunt delictele de care se fac cel mai adesea vinovate vedetele de la Hollywood. Cazuri mai mult sau mai puţin mediatizate, care s-au încheiat cu condamnări sau doar cu avertizări şi cu obligaţia de a petrece o perioadă într-o clinică de dezintoxicare, problemele pe care starurile le-au avut cu justiţia au stârnit mereu interesul publicului.

Mel Gibson

A fost de mai multe ori ţinta criticilor din cauza afirmaţiilor antisemite. Mel Gibson a ajuns în faţa tribunalului după ce, în iulie 2006, a fost arestat pentru exces de viteză. Acesta conducea în stare de ebrietate, iar când a fost oprit de poliţişti a spus că „evreii sunt responsabili de toate războaiele din lume“. Aceste afirmaţii au stârnit o serie de reacţii din partea comunităţii evreieşi din Statele Unite ale Americii, dar şi a fanilor. Câteva săptămâni mai târziu, actorul şi-a cerut scuze în mod public şi a precizat că afirmaţiile făcute au fost ca urmare a cantităţii mari de alcool pe care o consumase.

Mickey Rourke

Unul dintre actorii cei mai apreciaţi ai anilor ’80, vedeta unor filme de succes precum „Nouă săptămâni şi jumătate“ sau „Anul dragonului“, în anul 1991, Mickey Rourke s-a reîntors la pasiunea sa din tinereţe, boxul. Acesta a fost începutul unei decăderi psihice a actorului, care nu a luat sfârşit decât după zece ani, când s-a reîntors în faţa camerelor de filmat, jucând în „Sin City“ sau „Domino“. Punctul culminant al celor zece ani de decădere a fost în anul 1994, când Mickey Rourke a fost arestat la Los Angeles pentru acte de violenţă asupra iubitei sale, top modelul Carre Otis.

Russell Crowe

În spatele surâsului seducător, actorul Russell Crowe ascunde un temperament coleric. În ultimii ani, actorul de origine neo-zeelandeză a fost protagonistul mai multor altercaţii şi arestări din cauza violenţei. Poliţia din New York l-a acuzat că a dat cu un telefon mobil într-un angajat al unui hotel. Fostul Gladiator şi-a cerut scuze pentru gestul necugetat, pe care l-a pus pe seama oboselii şi a diferenţei de fus orar.

Hugh Grant

Pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, actorul Hugh Grant reprezintă idealul masculin. Flerul său englezesc, clasa şi distincţia au făcut din el unul dintre actorii de succes ai Hollywood-ului. Cu toate acestea, în particular, actorul a mai călcat şi strâmb şi nu puţine au fost cazurile când a avut de-a face cu poliţia. În iunie 1995, actorul britanic a fost arestat după ce a fost prins cu o prostituată pe nume Divine Brown. Hugh a fost condamnat la plata unei amenzi şi la doi ani de supraveghere. Acest incident a dus la despărţirea lui de partenera cu care era împreună de 13 ani, actriţa Liz Hurley.

Béatrice Dalle

Actriţa seamănă cu multe dintre personajele cărora le-a dat viaţă pe marele ecran: impulsivă şi înclinată către excese. Între 1997 şi 1999, ea a avut în repetate rânduri probleme cu justiţia. În timpul filmărilor pentru pelicula „Blackout“ a fost acuzată pentru deţinere de cocaină, motiv pentru care doi ani mai târziu a ratat şansa de a juca în filmul „Al şaselea şimţ“ întrucât nu a primit viză pentru Statele Unite ale Americii. Pe 18 august 1998, actriţa a mai fost implicată într-un scandal, agresând un poliţist care îi lăsase pe parbrizul maşinii o amendă.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. a avut mai multe probleme cu poliţia la sfârşitul anilor ’90. În luna august 1996 a fost arestat întrucât conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, el a fost acuzat pentru deţinere de heroină şi de armă. Condamnat atunci la trei ani de închisoare cu suspendare, Robert a recidivat şi a fost încarcerat pentru mai multe luni între 1999 şi 2000.

Gérard Depardieu

Născut la Chateauroux, într-o familie săracă, actorul francez a comis mai multe erori în tinereţe, fiind acuzat de insulte, acte de violenţă sau conducere în stare de ebrietate. Recent, Gérard Depardieu i-a dat un pumn unui paparazzi italian insistent, iar pe platourile de filmare i-a apostrofat dur pe doi inspectori, cărora le-a reproşat că încetinesc munca echipei de filmare.

Oliver Stone

Devenit dependent de cocaină atunci când scria scenariul pentru filmul „Scarface“, Oliver Stone nu a revenit pe calea cea bună. În anul 1999, regizorul a fost arestat pentru deţinere de droguri şi întrucât conducea sub influenţa unor substanţe halucinogene. Autorităţile l-au obligat să urmeze o cură de dezintoxicare, însă, în mai 2005, Oliver a recidivat, fiind arestat la Beverly Hills pentru că a condus în stare de ebrietate şi pentru că asupra sa au fost descoperite droguri.

Haley Joel Osment

Descoperit de marele public pentru rolul interpretat în filmul „Al şaselea simţ“, tânărul Haley Joel Osment este una dintre speranţele cinematografiei americane. Adolescent fiind, actorul este la vârsta tentaţiilor. El a fost arestat în iulie 2006, în urma unui accident rutier, pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi pentru posesie de marijuana. Actorul a fost eliberat în schimbul unei cauţiuni de 15.000 de dolari.

Dennis Hopper

„Sex, droguri şi rock’n’roll“, prin aceste cuvinte poate fi caracterizată perioada anilor ’70 a lui Dennis Hopper. Celebru pentru că a realizat filmul „Easy Rider“, a făcut uz de tot soiul de droguri, devenid în cele din urmă dependent de acestea şi acumulând numeroase condamnări pentru posesie de substanţe stupefiante. Hopper a fost internat într-o clinică de dezintoxicare în 1983. În prezent, Hopper se pare că a revenit pe calea cea dreaptă, devenind chiar membru al partidului republican.

Nick Nolte

Nick Nolte este şi el unul dintre actorii care s-au confruntat cu probleme legate de droguri şi alcool. Înainte de 1990, Nick era un alcoolic notoriu. Apelând la tot felul de tratamente pentru a renunţa, Nick a cedat tentaţiei pe 11 septembrie 2002, când a fost arestat pentru exces de viteză pe o autostradă din California. Actorul conducea atunci sub influenţa drogurilor. După ce a trebuit să plătească o amendă de 500 de dolari, Nick s-a internat de bunăvoie într-o clinică din Connecticut.

Drew Barrymore

Devenită celebră la vârsta de şapte ani pentru rolul interpretat în filmul „E.T.“, Drew Barrymore a cunoscut repede „parfumul“ succesului. Copilăria sa rămâne însă marcată de experienţe nerecomandabile: alcool şi ţigări la nouă ani, marijuana la zece ani şi cocaină la 12 ani. Actriţa se pare că avea o plăcere deosebită în anii ’90 de a poza în „bad girl“. În prezent, Drew este cu totul altă persoană, bucurându-se de o carieră strălucită şi păstrând doar amintirea acelei perioade a vieţii sale.

Roman Polanski

În timpul filmării peliculei „Oliver Twist“, refizorul franco-american Roman Polanski a avut timp de mai mulţi ani probleme cu justiţia americană. În 1973 a fost acuzat de violarea unei fetiţe de 13 ani. În timpul desfăşurării unei şedinţe foto, regizorul ar fi îmbătat-o pe minoră, după care ar fi abuzat sexual de ea. Regizorul a pledat vinovat în faţa unui tribunal californian, după care s-a mutat în Franţa, de unde nu poate fi extrădat. În Statele Unite ale Americii, Polanski riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 20 de ani de închisoare. Spre surprinderea tuturor, familia victimei a refuzat să deschidă proces în Franţa.

Wesley Snipes

Pe lângă problemele cu poliţia, pe care le-a avut din cauza consumului de droguri, de alcool şi a excesului de viteză, în octombrie 2006, pe numele actorului Wesley Snipes a fost emis un mandat internaţional de arestare, fiind acuzat de fraudă fiscală ca urmare a unei plângeri depuse de fiscul american. Administraţia îl acuză pe actor de declaraţii false cu scopul de a obţine unele rambursări de mai multe milioane de dolari. În plus, Wesley nu şi-ar fi declarat impozitele între 1999 şi 2004. Actorul s-a declarat nevinovat în această afacere, însă până la dovedirea contrariului el riscă 15 ani de închisoare.

Winona Ryder

Deşi părea una dintre vedetele Hollywood-ului căreia nu i se putea reproşa nimic, în decembrie 2001, actriţa Winona Ryder a călcat strâmb, fiind arestată pentru furt într-un magazin din Beverly Hills. Valoarea obiectului cu care actriţa voia să plece din magazin fără să plătească era de 4.800 de dolari. În plus, în momentul în care a fost prinsă în flagrant, poliţiştii au descoperit asupra Winonei un medicament derivat din morfină, pe care îl obţinuse fără reţetă. Actriţa a fost judecată şi condamnată la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la plata unei amenzi de 100.000 de dolari.

Christian Slater

Actorul Christian Slater este un client fidel al posturilor de poliţie. În ciuda aerului său de etern adolescent, actorul este un adevărat colecţionar de delicte în ultimii zece ani. Palmaresul său a început în 1989, cu o agresiune asupra poliţiştilor. De atunci, el a fost arestat pentru port de arme în avion, ameninţare cu armă de foc, violenţe şi consum de droguri. Condamnat la trei luni de închisoare, pe 31 mai 2005, Christian a fost arestat din nou. De această dată, el a fost acuzat de hărţuire sexuală, o femeie susţinând că actorul i-a atins posteriorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS