10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAvril Lavigne - o adevărată doamnă

Avril Lavigne – o adevărată doamnă

Nonconformista solistă Avril Lavigne nu mai este nici pe departe rockeriţa dură, îmbrăcată mereu în negru şi machiată strident, de acum cinci ani. După cum informează Libero.it, la 22 de ani şi cu o verighetă pe deget, Avril mărturiseşte că este foarte schimbată şi asta doar datorită mariajului cu rockerul Deryck Whibley, care a transformat-o într-o veritabilă doamnă.
„M-am schimbat foarte mult în ultimii cinci ani. Prima dată când oamenii au auzit de mine eram doar un copil. Aveam 17 ani şi veneam dintr-un oraş mic. Aveam alte haine şi alt stil“, a declarat Avril, care a renunţat la ţinuta all black în favoarea fustelor şi a rochiilor elegante.
În ciuda look-ului, Avril însă a rămas aceeaşi persoană timidă.
„Când nu sunt pe scenă, sunt destul de timidă. Poate că par mai trăsnită în compania prietenilor, dar nu sunt foarte vorbăreaţă“, a mărturisit artista.
În ceea ce priveşte mariajul său, Lavigne a declarat că are o relaţie specială cu partenerul ei.
„Ne înţelegem perfect, mai ales că fiecare dintre noi lucrează la albumul său în acelaşi timp“, a afirmat canadiana. În ciuda faptului că este căsătorită de un an, solista a declarat că nu are de gând să devină mămică în viitorul apropiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS