16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă aflaţi în compania unei persoane care, prin autoritatea sau puterea pe care le degajă, vă intimidează şi vă face să vă simţiţi insignifiant. Nu ar trebui să vă faceţi atâtea probleme, pentru că aveţi şi dumneavoastră talente şi calităţi ce merită scoase mai mult în evidenţă.

 Taur

Sunteţi indus în eroare de o persoană care vă influenţează să mergeţi pe o pistă falsă. Aduce argumente mincinoase, ce vă conving că e bine să alegeţi o anumită direcţie, dar, după primele probleme, veţi începe să vedeţi singur realitatea, redresând ce se mai poate. Informaţi-vă din mai multe surse înainte, ca să nu vă încredeţi în primul venit, care habar n-are ce spune.

 Gemeni
Fiţi pe fază la toate veştile, ofertele, invitaţiile care vă parvin astăzi, pentru că, dintre ele, una are un iz cu totul special, fiind o şansă rară. Vă împliniţi un mare vis, trăiţi un eveniment aparte sau cunoaşteţi o persoană ce va juca un rol central în viaţa dumneavoastră în viitor.

 Rac
Un prieten vă dezamăgeşte cu o vorbă nechibzuită sau un gest nepotrivit. El nici
nu-şi dă seama ce efecte a produs în sufletul dumneavoastră şi va trata totul cu detaşare, considerând că a reacţionat corect, de aceea ar trebui să-i arătaţi că v-a rănit, ca să repare cumva situaţia.

 Leu
Din lumea pestriţă cu care intraţi azi în legătură, o singură persoană iese în evidenţă şi joacă un rol important. Poate fi cineva mai în vârstă, ce vă poate oferi o direcţie nouă de evoluţie sau vă dă o lecţie de viaţă ce vă poate schimba major viitorul.

 Fecioară
Este o zi cu ghinion din multe puncte de vedere, în care aveţi parte de piedici ori declanşate de răutăţile rivalilor – care vă vor cu orice preţ dat la o parte, ori de propriile erori sau tentanţii negative, pe care aveţi impresia că nimeni nu le va descoperi.

 Balanţă
Ţineţi cu dinţii de o stare de lucruri pe care aţi dori să o prelungiţi cât mai mult, deoarece vă temeţi de viitor şi nu vreţi să pierdeţi senzaţia de siguranţă de acum. Credeţi că, dacă vă aventuraţi spre nou, veţi pierde ceva din ceea ce acum vă inspiră stabilitate.

 Scorpion
Norocul este prin preajmă în tot ce este legat de viaţa de familie, de dragoste, de tot ce vă inspiră fericire. Dacă aveţi preocupări artistice, poate fi momentul dumneavoastră de glorie; dacă aveţi copii, de la ei vin veştile cele mai bune; dacă nu v-aţi găsit jumătatea, azi poate fi ziua cea mare. Orice eveniment cu adevărat special vă este dedicat, pentru bucuria sufletului dumneavoastră.

 Săgetător
Vă încearcă mari îndoieli cu privire la forţele dumneavoastră, nu aveţi încredere în ceea ce urmează să faceţi şi vă găsiţi tot felul de defecte. Unele sunt inventate, deoarece sunteţi atât de autocritic, încât nu vă place nimic la propria persoană.

 Capricorn

Situaţia financiară cunoaşte o ameliorare sau o echilibrare binevenită: sosesc bani de la datornici sau o sumă de bani de mult promisă apare exact atunci când aveţi mai mare nevoie pentru a vă achita nişte facturi urgente.

 Vărsător
Sunteţi foarte mulţumit de felul cum s-au aranjat unele lucruri în viaţa dumneavoastră, fie că e vorba de bani, fie de dragoste. A trecut un moment critic şi acum se vede pe chipul dumneavoastră cât de satisfăcut sunteţi.

 Peşti
Vă bucuraţi de o colaborare foarte bună cu instituţiile cu care aveţi azi contacte directe. Nu vă mai pune nici un birocrat beţe în roate şi nici nu vi se mai trânteşte uşa în nas, ca altădată, dimpotrivă, găsiţi disponibile persoanele care vă pot rezolva imediat problema ce vă frământă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS