16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Diferenţele dintre generaţii nasc neînţelegeri. Nu puteţi accepta uşor părerea conservatoare a unei persoane mai în vârstă şi vă susţineţi ideile cu vehemenţă. Nu înseamnă că îl veţi convinge pe celălalt că aveţi dreptate, dar nu îl lăsaţi să se impună doar pentru că este mai în vârstă. Avantajul vârstei nu contează în ochii dumneavoastră.

 Taur
Timpul nu vă este prieten şi trece prea lent. Apar amânări, piedici, contramandări, deci răbdarea vă este pusă din greu la încercare. Ajungeţi prea încet la ce v-aţi propus, cu riscul de a abandona totul pe parcurs, tocmai pentru că nu suportaţi trecerea lentă a timpului.

 Gemeni
Dragostea vă face sensibil, impresionabil la ce e frumos. Vă atrag plimbările romantice, vorbele dulci, declaraţiile de dragoste, nopţile pasionale, care pot face din această zi o reuşită. Dacă acum apare cineva care vă atrage, sunteţi timid şi nici nu ştiţi cum să vă comportaţi în faţa persoanei respective, pentru că sunteţi copleşit de emoţie.

 Rac
Sunteţi invitat la plimbare sau în excursie de un prieten sau dumneavoastră îl mobilizaţi pe cel drag să ieşiţi din casă. Mergeţi unde vedeţi cu ochii, fără o ţintă, dar ceea ce vă aşteaptă pe parcursul călătoriei vă va face plăcere. Vă veţi întoarce acasă mulţumit, cu bateriile încărcate, iar timpul petrecut cu cel drag se va dovedi un câştig pentru amândoi.

 Leu
Lipsa banilor este stresantă dacă se apropie plăţi urgente sau dacă un prieten vă solicită un împrumut. Aţi vrea să-l ajutaţi, dar chiar nu aveţi cum, şi refuzul poate crea o oarecare ostilitate din partea celuilalt, care nu va înţelege corect jena dumneavoastră financiară. Veţi încerca să vă justificaţi de ce nu-l puteţi ajuta şi, pentru că-l vedeţi dezamăgit, veţi fi obsedat de o vină nemeritată.
 Fecioară
A sosit timpul să reparaţi o problemă căreia nu i-aţi găsit până acum soluţia. Aveţi timp la dispoziţie şi o stare psihică echilibrată pentru a lua decizia bună. Aruncaţi o privire înapoi să vedeţi ce a rămas restant, pentru că azi lucrurile pot reveni la normal, aşa cum aţi dorit.

 Balanţă
Banii sunt motiv de enervare, pentru că nu aţi primit cât aţi fi meritat sau cât aţi aşteptat. Dacă aveţi argumentele necesare pentru a vă lupta pentru drepturile dumneavoastră băneşti, aţi putea obţine ceea ce meritaţi prin ambiţie şi o oarecare agresivitate. Dacă ridicaţi puţin tonul la datornici, se vor grăbi să returneze datoria tocmai pentru că nu v-au mai văzut până acum atât de nervos.

 Scorpion
Sunteţi neatent la unele activităţi în care vi se cere concentrare. Împrăştiat, cu gândul în altă parte, nu veţi da randament, ci veţi duce la capăt sarcina mai mult în dorul lelii şi fără rezultatele aşteptate. Dacă nu vă concentraţi la treabă, aţi putea lăsa o impresie proastă despre dumneavoastră, dar azi nu prea aveţi dispoziţie să munciţi.

 Săgetător
Mintea vă merge brici şi găsiţi soluţii la orice situaţie. Azi aţi putea avea succes la orice confruntare intelectuală sau la competiţii în care trebuie să faceţi demonstraţii practice, pentru că ştiţi să combinaţi perfect teoria şi practica pentru a ajunge la rezultatele cele mai bune. Dacă vă vine azi o idee de afaceri sau vă gândiţi la o investiţie, puteţi să o puneţi în practică.

Capricorn
Faceţi echipă cu o persoană energică şi impulsivă, în timp ce dumneavoastră sunteţi raţional. Reuşiţi să cooperaţi foarte bine pentru un plan comun şi aveţi un efect pozitiv unul asupra celuilalt. Cel plin de energie vă stimulează să mergeţi înainte, în timp ce dumneavoastră îl domoliţi dacă se aprinde.

 Vărsător
Pentru a vă împlini un mare vis, este nevoie şi de sacrificii, dar merită să le faceţi, pentru că orice succes are un preţ. Sunteţi nevoit să acceptaţi şi condiţii defavorabile. Dacă ar trebui să plecaţi azi la drum, e posibil să apară o schimbare de ultimă oră, care să contramandeze plecarea, sau ajungeţi în altă direcţie, unde nu aţi fi dorit să mergeţi.

 Peşti
Vă eliberaţi de o grijă financiară, ca şi cum a sosit momentul achitării unei datorii. Fie că altcineva vă era dator sau dumneavoastră trebuie să returnaţi altcuiva o sumă, este momentul pentru a aduce un echilibru în finanţele dumneavoastră. Pe de altă parte, sunteţi generos şi rezonaţi imediat la nevoile celor mai săraci, astfel încât sunteţi dispus să faceţi un gest filantropic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS