14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Iubiţi atât de mult, încât confundaţi verbul „a iubi“ cu „a avea“ şi consideraţi că partenerul vă aparţine. Vă purtaţi prea egoist, vreţi totul de la cel drag, dar nu prea ştiţi să oferiţi ceva în schimb. Sunteţi tentat să limitaţi libertăţile celuilalt cu restricţii şi pretenţii.

 Taur
Faceţi jurăminte de iubire partenerului, poate chiar cu un oarecare iz oficial: cereţi în căsătorie, spuneţi DA sau faceţi diverse planuri ce vor avea şi o conotaţie juridică în viaţa de cuplu. La serviciu, primiţi veşti bune despre rezolvarea unor probleme.

 Gemeni
Dialogul care se desfăşura paşnic şi amical într-un anumit mediu se strică din cauza criticilor sau a contradicţiilor. Nu mai puteţi ajunge la o înţelegere cu lumea şi ori vă susţineţi vehement părerea total opusă, ori intervenţia dumneavoastră naşte furtuni în relaţia cu ceilalţi.

 Rac
Munca este singura preocupare a zilei, ba chiar poate deveni o obsesie. Sunteţi prins de sarcini urgente cărora nu le mai faceţi faţă şi veţi încheia ziua cu o stare de extenuare fizică şi mentală majoră.

 Leu
Veştile bune animă atmosfera de acasă şi aveţi motiv de sărbătoare. Vă place să vă întoarceţi în mediul familial după o zi de muncă pentru că acolo vă aşteaptă momente amuzante, destinse, poate şi musafiri.

 Fecioară
Plimbările pot fi o plăcere astăzi, pentru că vă oferă ocazia de a vă întâlni cu persoane amuzante, tinere, puse pe şotii. Aţi putea decide destinaţia pentru concediu sau vă treziţi cu musafiri neaşteptaţi.

 Balanţă
Arătaţi o indiferenţă supărătoare faţă de restul lumii, nu vă implicaţi în nimic, fie că sunt probleme personale sau ale altora. Parcă nu aveţi chef de nimic şi lăsaţi ziua să treacă fără activitate, fără nici o satisfacţie, fără rezultate concrete.

 Scorpion
Intervenţia unui superior sau a unui părinte în treburile dumneavoastră se va dovedi salvatoare şi vă va câştiga, înă o dată, respectul şi recunoştinţa pentru ceea ce a făcut pentru dumneavoastră.

 Săgetător
Veştile care vă parvin astăzi nu vă fac plăcere: sunt legate de fraţi, veri sau un vecin. Nu vă puteţi înţelege cu ceilalţi, aveţi impresia că, orice aţi spune, sunteţi greşit interpretat pentru că nimeni nu are răbdarea de a analiza în profunzime spusele dumneavoastră.

 Capricorn
A sosit timpul mult aşteptat să porniţi ceva nou în carieră: un curs de specializare, alt drum profesional sau primiţi, finalmente, un răspuns necesar. Se face lumină în multe planuri legate de serviciu, chiar dacă sunteţi nevoit să luaţi o decizie tranşantă.

 Vărsător
Visele dumneavoastră sunt încă departe de împlinire, dar nu renunţaţi la ele, chiar dacă unii vă atrag atenţia că sunteţi cam idealist şi că fugiţi după himere.

 Peşti
Este o zi veselă, în care ajungeţi uşor la reuşită. Treceţi cu brio de orice impas numai datorită simţului umorului, pentru că, dacă reuşiţi să vă păstraţi zâmbetul pe chip în momentele critice, nu veţi vedea latura negativă a unor situaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS