10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMotive pentru a începe o dietă

Motive pentru a începe o dietă

Nici o dietă nu este simplu de ţinut. E posibil să porniţi la drum cu mult curaj şi determinare, dar pe parcurs să vă mai pierdeţi din entuziasm. Pentru a ajunge la silueta la care visaţi cu ochii deschişi, site-ul www.femeia.ro vă oferă opt motive suficient de puternice încât să vă determine să duceţi la bun sfârşit o cură de slăbire.

 

• Hainele care vă plac cel mai mult şi în care altădată arătaţi atât de bine nu vă mai încap cu nici un chip. Blugi nu mai puteţi purta, deşi vă simţeaţi atât de bine în ei, pentru că peste betelie se revarsă colăceii consistenţi. De fuste ceva mai scurte nici nu poate fi vorba, nu vreţi să vă arătaţi picioarele care s-au cam îngroşat. Dacă veţi slăbi, o să puteţi purta din nou hainele care vă plăceau atât de mult!

• Primăvara e în toi (putem chiar vorbi de vară!) şi e vremea să purtaţi bluze cu mânecă scurtă. Plus că nu mai e mult şi veţi pleca în concediu la mare. Vă e ruşine să vă gândiţi că vremea „dezgolirii“ e atât de aproape! De când v-aţi îngrăşat, vara nu mai este anotimpul dumneavoastră preferat. Încă nu este prea târziu. Dacă vă apucaţi acum serios de o cură de slăbire, până la vară veţi ajunge cu siguranţă foarte aproape de greutatea pe care v-o doriţi.

• Soţul sau iubitul nu vă atrage niciodată atenţia că sunteţi prea dolofană, dar vedeţi cum deja trage cu ochiul la femei cu silueta ceva mai normală. Şi, recunoaşteţi, nu vă prea place… Aduceţi-vă aminte că nu ţine decât de dumneavoastră ca el să vă vadă din nou aşa cum eraţi când s-a îndrăgostit de dumneavoastră.

• În momentele mai intime, nu vă mai vine să staţi cu lumina aprinsă. Nu vă place să vă vedeţi, darămite să vă vadă el. Şunculiţele atârnă prin cele mai nepotrivite locuri, aşa că până la inhibarea completă nu mai este decât un mic pas. Dar cum ar fi să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, chiar dacă pentru asta va trebui să vă sacrificaţi trei luni şi să vă abţineţi de la dulciurile preferate?

• Respiraţi din ce în ce mai greu, iar atunci când urcaţi scările trebuie să vă opriţi la fiecare etaj. Obosiţi repede, iar plimbările prea lungi nu vă mai fac nici un pic de plăcere. Şi când vă gândiţi că odinioară chiar reuşeaţi să alergaţi o tură în jurul blocului! Nu uitaţi însă, mişcarea face extrem de bine, iar faptul că trebuie să vă trageţi din ce în ce mai des răsuflarea nu e un semn de bun augur!

• Vedeţi pe stradă fete drăguţe şi ajungeţi să vă comparaţi cu ele. V-ar plăcea să arătaţi şi dumneavoastră ca ele, mai ales că nu sunt atât de departe vremurile în care bărbaţii întorceau capul după dumneavoastră în semn de admiraţie. Hai, apucaţi-vă de slăbit, prima care se va simţi minunat veţi fi dumneavoastră, iar privirile admirative nu vor face decât să întărească acest sentiment.

• Chiar dacă aţi ajuns la o anumită vârstă la care credeţi că nu mai este important pentru nimeni să arătaţi bine, vă înşelaţi. Da, pentru nimeni în afară de dumneavoastră! Nu vă ascundeţi în spatele vârstei, puteţi arăta şi vă puteţi simţi bine, indiferent de cifra cu care începe vârsta dumneavoastră. Iar acum, grija pentru sănătate trebuie să fie prioritară.

• E primăvară şi v-aţi îndrăgostit! Nu aţi mai simţit de mult acest sentiment atât de frumos, în schimb simţiţi mai mult ca oricând nevoia să arătaţi bine. Greutatea ceva mai mare este şi ea pe lista lucrurilor dumneavoastră care trebuie schimbate. Bună decizie, nu mai amânaţi nici o zi. Primăvara este anotimpul potrivit pentru un nou început.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS