10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMadonna, o viaţă în slujba artei

Madonna, o viaţă în slujba artei

Madonna pare că nu se mulţumeşte cu succesul pe care l-a înregistrat în lumea muzicii şi intenţionează să marcheze şi în alt domeniu. Vedeta, pe numele ei real, Madonna Louise Veronica Ciccone, este o cântăreaţă de succes, câştigătoarea mai multor premii Grammy, o compozitoare pop-rock americană, o scriitoare foarte populară şi o actriţă laureată a Globului de Aur.

Încă de la începutul carierei, Madonna şi-a câştigat foarte repede fanii de partea ei, reuşind să intre chiar şi în Cartea Recordurilor ca fiind „cea mai populară cântăreaţă solo din toate timpurile“, înregistrând vânzări de peste 270 de milioane de albume în toată lumea.

Cântăreaţa provine dintr-o familie modestă, iar copilăria şi-a petrecut-o în Pontiac, suburbie a oraşului Detroit. Tatăl său, inginerul italiano-american Silvio Ciccone, s-a recăsătorit la scurt timp după decesul soţiei sale, Madonna Fortin, care a murit de cancer la sân când micuţa Madonna avea doar cinci ani. Rămasă orfană încă de mică, Madonna a început să ia lecţii de dans, împotriva voinţei tatălui său. A urmat cursurile profesorului Chrystopher Flynn, care au ajutat-o în timpul şcolii să se facă remarcată în echipa de majorete. Pentru că i-a plăcut atât de mult acest sport, Madonna s-a înscris la Facultatea de Dans din Michigan şi visa la o carieră de dansatoare.

De curând, Madonna a anunţat că îşi pregăteşte debutul în lumea nevăzută din spatele camerei de filmat, călcând astfel pe urmele soţului său, Guy Ritchie. Primul proiect regizat de cântăreaţă va fi un scurtmetraj, pentru care s-a alocat un buget relativ redus şi care se va numi „Filth and Wisdom“.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Madonnei, pelicula va fi o comedie, bazată pe întâmplări reale din viaţa cântăreţei.

„Filmările pentru noua peliculă au început de curând la Londra şi Madonna are acum ocazia să-şi demonstreze un nou talent. Filmul va fi un scurtmetraj dar se aşteaptă să înregistreze un succes deosebit la festivalurile de film“, a declarat un apropiat al vedetei.

Madonna speră ca filmările să se termine în luna iulie, când aceasta se va întoarce în studiourile de înregistrare.

„Sunt mândră de mine şi fericită în acelaşi timp să anunţ public că lucrez la un nou proiect, de data aceasta locul meu este în spatele camerelor de filmat. Chiar dacă nu pot să ofer mai multe detalii acum cu privire la scurtmetrajul pe care îl realizez, vreau totuşi să anunţ numele lui, «Filth and Wisdom». Sper să reuşesc să termin filmările până în luna iulie când mi-am propus să mă întorc în studio, pentru că nu vreau să-mi neglijez prima pasiune, muzica“, a declarat Madonna.

Mamă a trei copii, Madonna a cucerit şi alte teritorii, în afară de muzică şi film. Cântăreaţa şi-a lansat de curând o linie vestimentară în colaborare cu celebra companie H&M, botezată „M by Madonna“.

Soţul Madonnei, Guy Ritchie este aşteptat şi el vara aceasta pe platourile de filmare unde va lucra la un nou proiect. Ritchie, de 38 de ani, va scrie scenariul, va produce şi va regiza un film cu buget redus, numit „RocknRolla“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS