16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBruce Willis îşi retrăieşte tinereţea

Bruce Willis îşi retrăieşte tinereţea

Bruce Willis trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un iepuraş Playboy, de 23 de ani. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actorul a invitat-o pe iubita sa, Tamara Witmer, la o cină romantică la restaurantul hotelului „Peninsula“ din Los Angeles. Tamara Witmer, cu doar cinci ani mai în vârstă decât fata actorului, este un model care a putut fi admirat în paginile revistelor pentru bărbaţi.

După doar câteva întâlniri cu Willis, Tamara îl consideră pe iubitul ei „un tip incredibil de sexy“. Cei doi s-au cunoscut în urma unor convorbiri telefonice, iar Tamara a fost imediat vrăjită de vocea senzuală a actorului.

„Bruce m-a cucerit cu vocea sa. Este un tip extraordinar, atent şi foarte responsabil. Nu mă deranjează că are chelie. Mi se pare incredibil de sexy, iar diferenţa mare de vârstă dintre noi nu este o problemă“, a declarat Tamara, cunoscută pentru relaţiile pe care le-a avut cu mai multe vedete de la Hollywood, printre care se numără şi Jean-Claude Van Damme.

„Am o listă de celebrităţi cu care am ieşit în trecut. Pe majoritatea i-am cunoscut la imperiul Playboy, când Hugh Hefner mă invita să-mi prezinte câte o vedetă“, a adăugat Tamara.

Iepuraşul Playboy i-a promis iubitului ei că nu va vinde ziarelor detaliile picante ale relaţiei lor, aşa cum a făcut actriţa porno Alisha Klass, o fostă iubită a lui Bruce Willis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS