6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Rezolvaţi cu succes o problemă deloc uşoară, dar o contribuţie importantă şi-au adus-o colegii, care v-au stat alături. Acum sărbătoriţi succesul, dar trebuie să împărţiţi şi laudele, deoarece nu aţi fost singur pe acest drum spre reuşită. Trebuie să vă arătaţi recunoştinţa faţă de cei care v-au susţinut.

Taur

Veştile bune vin de departe şi sunt legate de succese profesionale deosebite, de atingerea unui apogeu al planurilor dumneavoastră cele mai îndrăzneţe sau de plecarea într-o călătorie peste hotare. Viitorul este promiţător şi vă implicaţi trup şi suflet pentru a vedea acest vis împlinit. Speranţele cresc pe zi ce trece.

Gemeni
Puneţi umărul la treabă, împreună cu familia, pentru a vă atinge un ţel. Poate e vorba de acumularea unei sume de bani în timp scurt sau de planuri cât se poate de detaliate cu privire la un eveniment ce vă priveşte pe toţi în egală măsură. Eforturile dumneavoastră sunt îmbrăţişate şi de ceilalţi şi, când vedeţi că sunteţi susţinut, aveţi curaj să mergeţi şi mai sus, şi mai departe, cu şi mai mult entuziasm!

Rac
Iniţiativele dumneavoastră evoluează excelent pentru că găsiţi persoanele cele mai potrivite pentru a vă susţine în demersurile dumneavoastră. Nici nu vă vine să credeţi cât de bine merg toate, ce colaborare eficientă aveţi cu lumea şi câtă amabilitate primiţi din partea celor cu care intraţi azi în contact. Puteţi ajunge uşor la rezultatele scontate prin colaborare directă cu cei din jur.

Leu
Dacă plecaţi la drum, nu reuşiţi să vă atingeţi scopurile propuse ori pentru că apar incidente neplăcute pe parcurs ori pentru că nu mai ajungeţi la destinaţie, aşa cum doreaţi. Compania vă influenţează negativ, pentru că aveţi ca însoţitori persoane negativiste, critice, care descriu totul în lumini pesimiste. Vă piere tot cheful de a mai călători.

Fecioară
Când credeaţi că aţi scăpat cu bine de un hop, apare altul şi treceţi din provocare în provocare. Nu răsuflaţi uşurat dacă tocmai aţi încheiat cu bine un capitol dificil, pentru că imediat apare altă situaţie riscantă, de aceea trebuie să rămâneţi concentrat la ce se petrece în jur. Veţi depăşi şi acest impas, dar nu vă relaxaţi încă!

Balanţă
Certurile se încing foarte repede în anturaj, mai ales la serviciu cu cei mai tineri. Fiecare are alte opinii, dar nici dumneavoastră nu vă veţi lăsa învins uşor, ci vă veţi susţine cauza cu vehemenţă până la capăt, chiar şi cu riscul de a vă face inamici. Replicile dumneavoastră sunt bine argumentate, le prezentaţi celor din jur cu vehemenţă, dar şi cu o oarecare agresivitate, convins că numai aşa vă puteţi face ascultat.

Scorpion
Aţi ajuns la finalul unei acţiuni, dar nu sunteţi prea convins de rezultate. Vă îndoiţi că este varianta cea mai bună şi regretaţi că nu aţi acţionat în alt mod, că s-ar fi putut rezolva şi altfel. Nu trebuie să mai despicaţi firul în patru acum, la capăt de drum, pentru că nu vă mai puteţi întoarce, dar extrageţi concluzia necesară pentru a şti, data viitoare, să alegeţi altă cale!

Săgetător
Atmosfera în cămin este foarte plăcută, ori datorită unei vizite care animă spiritele şi vă bucură pe toţi, ori a unei noutăţi legate de confortul dumneavoastră casnic. Poate cumpăraţi mobilă nouă sau decideţi să renovaţi apartamentul, dar la fel de posibil este să vă vină în vizită mama, bunica sau o persoană dragă, care-i va strânge pe toţi la discuţii în jurul unei mese. Intimitatea şi căldura casei vă priesc.

Capricorn

Se anunţă nişte câştiguri, în viitor, şi deja începeţi să faceţi planuri cu banii. Ar trebui să nu vă aventuraţi în astfel de strategii financiare înainte de a avea banii în mână, altfel riscaţi să vindeţi blana ursului din pădure. Decideţi ce faceţi cu banii după ce îi veţi primi, deci nu mai visaţi atât de departe. Banii vin, dar mai aveţi de aşteptat.

Vărsător
Nu vă înţelegeţi cu părinţii sau cu persoanele mai în vârstă care nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră moderne. Conservatorismul lor vă scoate din sărite şi veţi încerca să le mai deschideţi şi lor ochii cu privire la timpurile noi pe care le trăiesc. Nu suportaţi metodele demodate ale unora, când ştiţi că există altele mai actuale şi mai eficiente.

Peşti
Norocul ţine cu dumneavoastră în situaţiile care au înaintat foarte greu până acum şi, dintr-o dată, totul capătă un ritm mai alert pentru a ajunge la ceea ce v-aţi propus. Eforturile vă sunt răsplătite mai bine decât aţi fi crezut şi culegeţi roadele muncii dumneavoastră. Sunteţi apreciat pentru ce aţi realizat sau aveţi o şansă excepţională de a atinge un ţel măret: o sumă de bani, o funcţie, o garanţie, o promisiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS