8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştirii

Un britanic stă de 96 de ani în aceeaşi casă

Un pensionar din Portsmouth, Marea Britanie, are mari şanse să intre în Cartea Recordurilor graţie faptului că de 96 de ani locuieşte în aceeaşi casă. După cum informează Ananova, Alex Baker s-a născut în 1911, pe atunci casa sa costând doar 130 de lire. După 96 de ani, casa pensionarului valorează 130.000 de lire, însă bătrânul nici nu se gândeşte să o vândă. „Această casă a fost dintotdeauna locuinţa mea, aşa că de ce ar trebui să plec de aici?“, a spus Baker. Bătrânul şi soţia sa, Edith, de 89 de ani, şi-au crescut aici cei trei copii. „Baia noastră consta într-o cadă mică în curte şi am avut lămpi pe gaz până pe la şapte – opt ani“, povesteşte Brian, fiul de 66 de ani al familiei Baker.

Arestat pentru că a călărit în stare de ebrietate

Toată lumea ştie că este interzisă urcarea la volan după ce se consumă băuturi alcoolice şi că în cazul în care sunteţi opriţi de poliţişti vă puteţi alege cu o amendă sau puteţi fi arestat. Ceea ce nu ştiu mulţi este că acelaşi lucru se poate întâmpla în cazul în care vă urcaţi în şa după ce aţi băut mai multe pahare. Americanul Jonathan Bryant, din Kentucky, a fost reţinut de poliţişti tocmai pentru săvârşirea acestei infracţiuni: călărea în stare de ebrietate. Bărbatul va trebui să se prezinte în faţa unui tribunal şi să răspundă acuzaţiei de „echitaţie în stare de ebrietate“.

Britney Spears îşi caută casă

După ce şi-a încheiat duminică turneul de patru zile în Los Angeles, cântăreaţa Britney Spears este interesată de achiziţionarea unei noi locuinţe. După cum informează site-ul Yahoo!News, tânăra mamă de 25 de ani vrea să-şi cumpere o casă în împrejurimile Beverly Hills-ului, unde ar putea avea ca vecini familia Beckham sau pe moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton. Vedeta a declarat că reşedinţa pe care o va alege va fi cea pe care „Sean Preston, fiul său cel mare, o va prefera“.

Pamela Anderson mai vrea un copil

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actriţa de 39 de ani, care a vizitat de curând un orfelinat din Rusia, a mărturisit că este pregătită să-şi mărească familia. Anunţul făcut de actriţă a venit într-un moment în care aceasta şi-a găsit stabilitatea şi liniştea sufletească alături de fotbalistul american David Binn. Anderson, care are doi băieţi, Dylan şi Brandon, dintr-un mariaj anterior cu rocker-ul Tommy Lee, nu a exclus nici varianta adopţiei. „Îmi doresc foarte mult încă un copil. Dacă acesta nu va veni pe lume pe cale naturală, s-ar putea să înfiez unul. David este un tip extraordinar. Iubeşte copiii şi este foarte atent cu ei“, a declarat într-un interviu Pamela Anderson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS