3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Intervenţia unui specialist în problema care vă preocupă este salvatoare. Totul poate reveni la normal printr-un verdict oficial sau o decizie finală.

 Taur
Ideile care vă vin astăzi şi pe care le şi prezentaţi cu energie şi convingere altora pot aduce venituri serioase în viitor. Poate fi o idee de afaceri, o investiţie, o propunere de colaborare sau o mărire de salariu, dar reuşita acestor iniţiative depinde numai de capacitatea dumneavoastră de implicare în planurile începute şi de eforturile depuse în acest sens.

 Gemeni
Atmosfera din cămin este plăcută, intimă, poate şi datorită prezenţei unei persoane dragi care animă atmosfera şi încurajează pe toţi ai casei la un dialog mai apropiat ca de obicei. Poate vă vine în vizită mama, bunica, o persoană a cărei prezenţă face plăcere tuturor.

 Rac
Sunteţi pasiv, distant, dezinteresat de tot ce se petrece în jur. Nu apare nici o noutate în program care să agite spiritele şi să vă anime, de aceea poate fi o zi perfectă pentru odihnă. Unii spun că sunteţi retras, alţii că sunteţi plictisit sau leneş, dar chiar aveţi nevoie de o pauză.

 Leu
Aveţi ceva bani la dispoziţie, dar nu vă puteţi permite să-i cheltuiţi pe o singură achiziţie, ci trebuie să-i împărţiţi în aşa fel încât să achitaţi mai multe datorii în acelaşi timp.

 Fecioară
Bucuria vă dispare de pe chip când vă daţi seama că v-aţi aventurat într-o direcţie care acum îşi arată partea negativă. Aţi tratat cu superficialitate o problemă importantă şi nu ştiţi cum să reparaţi situaţia.

 Balanţă
Este momentul să faceţi ordine în viaţa dumneavoastră sentimentală, fie că aceasta înseamnă să cereţi socoteală partenerului pentru nişte gesturi incorecte sau invers.

 Scorpion
Banalitatea acestei zile nu vă place, pentru că aveaţi alte planuri mai importante şi, când colo, evenimentele dorite nu au loc, aşa cum speraţi. Dezamăgirea poate fi mare, dar puteţi compensa lipsa sau întârzierea acelor aspecte prin alte detalii minore. Puteţi descoperi motive de bucurie şi în lucrurile de rutină cu care vă consumaţi timpul.

 Săgetător
Trebuie să vă păstraţi entuziasmul şi energia pentru un plan în care v-aţi pus mari speranţe. Totul se amână, deci trebuie să aşteptaţi. Dacă lăsaţi dezamăgirea să vă strice dispoziţia, nu veţi mai porni, data viitoare, cu aceeaşi energie.

 Capricorn
Totul pare să stea pe loc din cauza unei piedici neaşteptate în planurile dumneavoastră. Nu v-aţi gândit că lucrurile ar putea lua o asemenea întorsătură, deci tot ce se mai poate face e să aşteptaţi ca obstacolul să fie depăşit şi lucrurile să revină la normal.

 Vărsător

Nimic nu mai înaintează aşa cum aţi dorit, v-aţi blocat la primul hop, iar opoziţiile celor din jur vă fac să vă pierdeţi interesul. Nu mai sunteţi la fel de sigur, ca atunci când aţi început, că ajungeţi undeva, de aceea entuziasmul păleşte, convingerea în reuşită scade, energia la fel.

 Peşti
Primiţi un document oficial sau un răspuns prin intermediul reprezentanţilor unei instituţii, decizie menită să aducă liniştea în viaţa dumneavoastră sau să certifice o anumită stare de lucruri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS