8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTavanul fals, decorativ şi la modă

Tavanul fals, decorativ şi la modă

Dacă vă confruntaţi cu probleme de genul fisuri ale tavanului sau dacă tavanul dumneavoastră este mai vechi şi s-a cojit sau v-au inundat vecinii şi v-aţi ales cu o pată mare şi urâtă, site-ul www.topfeminin.ro vă recomandă tavanul fals, uşor de aplicat şi foarte la modă în casele mari.

În comerţ se găseşte tavanul fals sub formă de plăcuţe, de diferite mărimi – un metru sau chiar şi mai mult, depinde de lungimea şi mărimea tavanului dumneavoastră, şi în diferite culori: alb, bej, gri sau chiar culori mai aprinse şi cu diferite modele şi la un preţ destul de convenabil.
Primul avantaj al tavanului fals este acela că este deosebit de estetic, apoi că se întreţine foarte uşor, prin spălarea cu buretele cu apă călduţă şi detergent, după care se limpezeşte cu apă simplă.
Îşi păstrează luciul chiar dacă aveţi în casă sobă. Camerele devin mult mai călduroase în caz că deasupra aveţi pod sau mansardă.
Un lucru important de reţinut este că la acest tavan nu trebuie să lipsească profilele din ipsos. Plăcuţele se pot aplica nu numai cu adezivul special, dar şi cu o pasta din ipsos şi aracet, aplicată cu un spaclu pe placă, din loc în loc.
Dacă aveţi lustră în centrul camerei, plăcuţele se aplică începând de la aceasta. Dacă aveţi alt model, începeţi aplicarea dintr-o parte a camerei. Şi, pentru a da o estetică nouă şi sofisticată în casă, în loc de lustră puneţi un spot mobil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS