12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSean Paul vrea să îşi schimbe numele

Sean Paul vrea să îşi schimbe numele

Sean Paul intenţionează să îşi schimbe numele de scenă în Sean P, pentru lansarea noului său album, care va avea loc în vara acestui an. Potrivit femalefirst.co.uk, Sean Paul înregistrează în prezent un nou material, în mai multe studiouri de producţie din Atlanta, Miami şi Los Angeles. Pe album vor apărea mai multi artişti cunoscuţi, cu care cântăreţul va colabora la piesele sale.
Sean Paul se pregăteşte şi de un turneu prin bazele militare americane din Asia.
„În fiecare zi, soldaţii noştri îşi riscă viaţa pentru libertatea pe care noi o luăm ca pe ceva ce ni se cuvine. Datorită lor, eu am libertatea să fac ceea ce fac. Sunt adevăraţi eroi“, este de părere Sean Paul.
Cântăreţul de origine jamaicană va fi şi invitatul special al premiilor muzicale MTV România 2007, eveniment care se va desfăşura pe 10 mai, la Sibiu.
Sean Paul a început să cânte în Jamaica, în 1996. În 1999, cântăreţul a decis să se concentreze asupra publicului american. Artistul deţine mai multe premii Billboard, precum şi premiu Grammy pentru cel mai bun album raggae – „Dutty Rock“, care a apărut în 2004. Printre piesele sale cele mai cunoscute se află „Breathe“, un featuring cu Blu Cantrell, „Get Busy“ sau „Baby Boy“, un alt featuring, de data aceasta cu Beyonce.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII