10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRebelul Robbie Williams

Rebelul Robbie Williams

Când rebelul de la Take That a hotărât să renunţe la formaţie şi să încerce să pună bazele unei cariere solo, au existat voci care au estimat că în câteva luni acesta va dispărea fără urmă de pe scena muzicală. Acum, la peste 30 de ani şi după ce a vândut milioane de albume în întreaga lume, Robbie Williams a demonstrat că a câştigat pariul pus cu el însuşi.

Robert Peter Maximiliam Williams s-a născut pe 13 februarie 1974 într-o familie obişnuită din orăşelul englez Stoke On Trent. Părinţii săi au divorţat pe când el avea doar trei ani, iar copilul-problemă a crescut alături de mama şi de sora sa. Mama lui Robbie a observat de timpuriu că fiul său avea un talent deosebit de a-i distra pe cei din jurul său şi de aceea l-a încurajat să participe la serbările de la şcoală şi la alte evenimente culturale organizate în oraş. Când Robbie avea 16 ani, Jan Williams a văzut într-un ziar un anunţ ce anunţa organizarea de audiţii pentru formarea unei trupe de băieţi. Şi-a trimis fiul la audiţii, iar restul este istorie.
Îndărătnicul Robbie Williams s-a alăturat celorlalţi patru membri ai formaţiei Take That în anul 1990. Timp de cinci ani, cei cinci tineri englezi au dominat topurile muzicale din întreaga lume. În ciuda succesului de care se bucura trupa Take That, între băieţi au apărut conflicte şi tensiuni şi nu a mai durat prea mult până ce Robbie şi-a dat seama că formaţia îi limita aptitudinile şi capacităţile. În anul 1995, Robbie Williams şi-a părăsit colegii de trupă, lăsând înlăcrimate mii de şcolăriţe care îl adorau de la distanţă.
Fanii săi nu ar fi trebuit însă să-şi facă probleme, pentru că talentatul artist a dovedit că este în stare să domine clasamentele muzicale şi de unul singur.

Zilele de glorie

Cariera solo a lui Robbie Williams a debutat cu un cover după hit-ul „Freedom“ al lui George Michael, melodie ce a urcat direct pe locul doi în topurile muzicale mondiale. Reprezentanţii caselor de discuri au fost totuşi destul de rezervaţi, considerând acest succes doar un foc de paie. Însă, în momentul în care albumul „Life Through A Lens“ al lui Robbie a ajuns pe locul întâi la foarte puţin timp după lansare, nimeni nu a mai avut ce să comenteze. Rebelul Robbie şi-a văzut în continuare de treabă şi a mai lansat încă două albume de succes, „I've Been Expecting You“ şi „Escapology“. În ciuda faptului că a devenit unul dintre cel mai bine vânduţi artişti, Robbie nu a reuşit să intre şi pe piaţa muzicală din Statele Unite, aşa cum şi-ar fi dorit, dar, cu toate acestea, popularitatea sa în ţara de origine este de necontestat.
În timpul carierei sale, Robbie a avut de înfruntat foarte mulţi demoni, lucru care a făcut să curgă râuri de cerneală în paginile ziarelor de scandal. Mulţi fani ai artistului au fost şocaţi când, la puţin timp după despărţirea de Take That, ziarele au început să publice fotografii în care idolul lor nu părea cu nimic diferit de cei mai josnici dependenţi de droguri. Cura de dezintoxicare l-a adus pe Robbie pe calea cea bună, însă, şi după ce a trecut cu bine de acest moment de răscruce, el a avut de înfruntat şi alte provocări personale. S-a îngrăşat în mod exagerat şi, mai mult decât atât, presa vehicula ideea că starul ar fi dependent de jocurile de noroc. Însă Robbie este un supravieţuitor şi a reuşit să treacă peste toate momentele dificile.

„Îngerii“ lui Robbie

Deşi este inclus în topul celor mai râvniţi burlaci, Robbie Williams spune că este blestemat să nu-şi găsească o parteneră potrivită. La un moment dat, el a fost cuplat cu Natalie Appleton, una dintre componentele formaţiei „All Saints“, însă fanii săi au fost primii care au aflat când relaţia celor doi s-a încheiat: Robbie a avut grijă ca în timpul unui concert să anunţe că i s-au dat papucii fără nici un drept de apel. De atunci a mai avut relaţii cu Geri Halliwel şi cu Rachel Hunter, fosta soţie a lui Rod Stewart, însă nici până acum nu se ştie exact ce fel de relaţii au fost acestea. A mai fost văzut şi cu femei din înalta societate, printre care Isabella Trump, aristocrata Jackie Hamilton-Smith şi Victoria Scheizer, dar, în ciuda faptului că a umblat cu aceste femei râvnite de toţi bărbaţii, cântăreţul încă este în căutarea partenerei ideale.
Când Robbie s-a despărţit de Take That, pariurile făcute estimau că el va părăsi lumea muzicală, fără succes şi falit, şi că doar colegii săi Mark Green şi Gary Barlow ar avea succes în cariera solo.
Acum, după zece ani, Robbie se mândreşte cu o avere estimată la 50 de milioane de lire sterline, deţinând totodată şi câteva  imobile impresionante, ce valorează alte câteva milioane de lire. Prin urmare, aşa cum spune rebelul etern Robbie, este „mai bogat decât a sperat vreodată să fie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS