16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPijama party, o incursiune în trecut

Pijama party, o incursiune în trecut

De ce au nevoie trei prietene ca să se simtă bine într-o seară? De haine sexy, de truse de make-up, o bătaie cu pernele şi, eventual, un câine. Şi pentru toate acestea, de un buget de cheltuieli.

Cine nu visează ca măcar pentru o seară să reînvie atmosfera unei petreceri în pijamale, de pe vremea adolescenţei, căci ce poate fi mai frumos decât să-ţi pierzi o noapte alături de cele mai bune prietene. Din meniu nu va trebui să lipsească sucurile sau floricelele de porumb. Dacă prietenele dumneavoastră ţin la siluetă şi nu vreţi cu nici un chip să le sabotaţi, puteţi opta pentru ceva neacidulat, de preferinţă un ceai, la sticlă de un litru şi jumătate. Preţul său este de patru lei. În ceea ce priveşte celălalt element al meniului, floricelele, aflaţi că nu trebuie să vă obosiţi prea mult, să luptaţi cu fumul prin bucătărie, pentru că uleiul     s-a încins prea tare în ceaun, căci au apărut pe piaţă floricele de porumb la pachet. Cu diferite arome. Pentru coacerea lor, aveţi nevoie de un cuptor cu microunde şi de patru minute pentru pregătire. Acestea costă 1,2 lei sau1,5 lei, în funcţie de arome. O dată meniul stabilit, puteţi pleca liniştită la cumpărături, în căutarea ţinutei ideale pentru o pijama party. Nu uitaţi însă să treceţi pe listă şi castroanele din plastic pentru floricele (12 lei).

Cea mai sexy pijama

O dată lecţia pregătită, domnişoarele trec în revistă bugetul şi merg la shopping, căci pentru o seară specială se cere o ţinută pe măsură. Primul magazin de profil, primul popas. La o primă vedere, încântă un set de pijamale portocalii din bumbac, cu pantaloni scurţi (93 de lei). Vecina de raft, o altă pijama, un maiou şi o pereche de pantaloni scurţi, tot din bumbac, dar de la o altă firmă de renume în domeniul lenjeriei intime, la un preţ ceva mai ridicat, 99 de lei. Mulţumitor. Sentiment întregit şi de imprimeuri: broscoiul împărat ce te duce cu gândul la basmul copilăriei, căci, vorba aceea, e vremea amintirilor, o incursiune pe tărâmul copilăriei, când păpuşa se număra printre prietenele bune. Un alt magazin, o ofertă mai bogată. Preţuri ceva mai piperate, pentru poduse de calitate, ce-i drept: set de pijamale bleu din bumbac cu dantelă (134 de lei), set de pijamale roz cu maro, cu bluză cu două feţe (199 de lei), cămaşă de noapte din pânză (90 de lei), neglijé din mătase (196 de lei), set de pijamale din mătase cu imprimeu înflorat de la prestigiosul ID Sarrieri, 367,50 lei, set de pijamale din mătase de la aceeaşi firmă,154 de lei. Concurenţii de la Triumph erau reprezentanţi de un set de pijamale navy din bumbac, care costau 89 de lei, în vreme ce Jolidon venea cu un neglijé din satin, la 56 de lei. Cei de la Marks & Spenser cuceresc cu o cămaşă de noapte din bumbac cu imprimeuri la 138 de lei. Pentru fetele mai friguroase, aceeaşi firmă oferă un set de pijamale din bumbac cu pantaloni lungi, la 119 lei. Grea misiune, dat fiind faptul că la orizont se anunţa un concurs al serii, alegerea celei mai sexy ţinute. După îndelungi deliberări câştigă setul de pijamale format din maiou şi pantaloni scurţi, din bumbac. O dată vestimentaţia asigurată, vine vremea accesoriilor, pernele de decor, căci ce ar fi un party în pijama fără o bătaie cu perne. Şi dacă acelea de la bunică vă dau emoţii la gândul că trecerea anilor nu le-ar mai ajuta să facă faţă unui război al secolului XXI, nu puteţi decât să achiziţionaţi nişte perne din satin în diverse culori, la 29 de lei fiecare. Nu uitaţi nici de prietenul patruped, căci nu se poate prezenta oricum în faţa oaspeţilor, aşa că treceţi pe la magazinul din colţ, de accesorii pentru câini. Puteţi să-i îmbogăţiţi şi lui garderoba măcar cu o zgardă din piele, care costă 34 de lei. De asemenea, nu scăpaţi din vedere trusa de
make-up, punându-vă la punct cu toate noutăţile în domeniul cosmeticelor, căci fetele doresc să retrăiască primul experiment de make-up, ce datează de pe vremea adolescenţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU