6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Viitorul este promitator, pentru ca se anunta vesti interesante cu privire la schimbari de bun augur in viata dumneavoastra.


Taur


Va simteati blocat intr-un impas care se opunea unor evenimente mult asteptate, dar azi gasiti solutia prin care depasiti acest impediment.


Gemeni


Persoana iubita va da motive de ingrijorare: trece prin momente dificile si nu va spune ori comportamentul ei va raneste.


Rac


Intâlniti o persoana cu care puneti la cale o afacere de succes, o prietenie placuta sau o calatorie interesanta.


Leu


Dupa un drum destul de lung, in care eforturile au fost considerabile din partea dumneavoastra pentru a atinge rezultatul dorit, iata ca ati ajuns la finalul unei actiuni.


Fecioara


Asteptati o minune care sa va scoata din letargie, dar, in loc de stimulente, apar critici si bete in roate. Sunt si ele motivante, pentru ca aveti acum ocazia de a va lupta cu inamicii.


Balanta


Persoana iubita va supara profund, spune o vorba nechibzuita sau va pregateste o surpriza neplacuta care are efect negativ din punct de vedere emotional.


Scorpion


Nu va bazati pe ajutorul unui coleg, care are intentii dubioase, deci analizati acele tentative ciudate ale unora de a vi se baga pe sub piele.


Sagetator


Sunteti neatent la locul de munca, pentru ca vreti sa lucrati pe mai multe fronturi. Riscati sa scapati din vedere detalii importante care pot genera erori.


Capricorn


Rabdarea va este pusa iar la incercare in plan sentimental. Partenerul va cere un ragaz, inainte de a va spune decizia sa cu privire la un eveniment care urmeaza sa aiba loc.


Varsator


Va aflati in compania unei persoane in fata careia nu reusiti sa vorbiti sau sa va manifestati in voie. Va eclipseaza, va intimideaza, va face sa va simtiti marunt si neimportant.


Pesti


Intrati in contact cu diverse institutii cu care aveti ceva probleme de ordin financiar de rezolvat. Va gânditi la un credit si luati bancile la rând pentru a gasi cea mai rentabila solutie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS