11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Un ied s-a nascut cu cap de buldog


Un fermier din Croatia pretinde ca are la ferma sa un animal iesit din comun: o capra cu cap de buldog. Potrivit site-ului ananova.com, animalul a murit la scurt timp dupa ce s-a nascut, dar proprietarul lui, Mladen Kurtovic, de 57 de ani, a pastrat cadavrul la rece si l-a trimis la un institut de medicina veterinara pentru a fi studiat. „Nu am vazut niciodata ceva mai ciudat. Am trimis cadavrul la institutul de medicina veterinara pentru a fi supus la mai multe teste“, a declarat Kurtovic, care este de parere ca anomalia s-a produs dupa ce capra s-a imperecheat cu un buldog. Dupa prima examinare, veterinarii infirma varianta proprietarului, iar explicatia lor pentru ciudatul exemplar ar fi ca in timpul formarii capra a suferit mutatii ciudate.


Descult pe vulcanul Etna


Un italian a coborât coastele vulcanului Etna descult, fara sosete si fara pantofi, „sfidând“ zapada si solul fierbinte, informeaza site-ul terra.net.lb. Antonio Peretti, zis Tom Perry, care a inceput coborârea foarte aproape de crater, a declarat ca aceasta experienta este absolut unica. „A fost extraordinar, este o senzatie absolut minunata sa fii atât de aproape de lava incandescenta. Este pentru prima data când am simtit, in afara de zapada si gheata, si solul fierbinte al vulcanului si aceasta experienta mi-a dat o energie aparte. Recunosc insa ca a fost nevoie sa sar putin când am calcat pe solul fierbinte imediat dupa ce am trecut de gheata. Am trecut brusc de la zero grade la câteva sute de grade“, a povestit Antonio Peretti.


S-au despartit dupa 60 de ani din cauza curateniei


Un cuplu din Marea Britanie s-a destramat dupa 60 ani de casnicie din cauza unei dispute aparute in timpul curateniei, informeaza site-ul thesun.co.uk. Mary Jennings, de 81 ani, l-a acuzat pe sotul sau, Charles, tot de 81 ani, ca i-ar fi spart trei dinti când a lovit-o cu pamatuful. Femeia a spus ca sotul sau si-a pierdut cumpatul când ea a facut o pauza de la sters praful, iar barbatul spune ca a lovit-o din greseala când a incercat sa-i ia pamatuful din mâna. Charles Mannings spune ca pâna la acest incident fusesera cum nu se poate mai fericiti, iar sotia lui a declarat: „Nu am mai vorbit cu el deloc de atunci, nu mai simt nimic pentru el. A fost a treia cearta pe care am avut-o in 60 ani, dar consider ca a fost cea mai grava“. Cei doi au sapte copii, 16 nepoti si 40 de stranepoti.


Mary-Kate si Ashley Olsen apeleaza la chirurgia plastica


Surorile gemene Mary-Kate si Ashley Olsen intentioneaza sa-si faca in acelasi timp o operatie la nas. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cele doua gemene, de 20 de ani, se pare ca vor ceda cât de curând tentatiei de a apela la chirurgia plastica. Ele ar fi consultat recent un chirurg estetician din Beverly Hills, Raj Kanodia. Potrivit unei surse apropiate celor doua vedete, acestea ar fi complexate de forma nasului lor: „Ashley a considerat mereu ca nasul sau este prea mare. Vrea sa si-l refaca. Atunci când i-a vorbit Mary-Kate despre aceasta idee, a fost foarte incântata. Amândoua adora schimbarile de look si cred ca aceasta transformare le va face mai frumoase“. Chirurgul la care au apelat este celebru pentru interventiile nazale pe care le-a facut lui Cameron Diaz, Ashlee Simpson si Jennifer Aniston.


Tom Cruise le multumeste femeilor din viata sa


Tom Cruise i-a adus multumiri sotiei sale, Katie Holmes, in cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Los Angeles saptamâna trecuta, informeaza site-ul starpulse.com. Starul din „Top Gun“ a primit o distinctie oferita de organizatia „Mentor LA“ pentru eforturile depuse in incercarea de a schimba lumea in bine. Tinând un discurs in fata unui public ce i-a inclus pe Ashton Kutcher, Demi Moore, Stevie Wonder si Orlando Bloom, Tom Cruise a spus: „Eu am fost crescut de mama si de cele trei surori ale mele, asa ca primul mentor a fost chiar mama mea. As dori sa ii multumesc si sotiei mele, Katie, care m-a ajutat si a fost mereu alaturi de mine“.


Jennifer Aniston si Courteney Cox – sarut cu nabadai


Cunoscutele actrite Jennifer Aniston si Courteney Cox au demonstrat ca fac un cuplu imbatabil pe micul ecran, cele doua fiind protagonistele unui moment ce va face cu siguranta istorie. Aniston a aparut ca invitat special in serialul ce o are pe Cox drept protagonista, intitulat „Dirt“. Fosta doamna Pitt a interpretat rolul Tinei Harrod, un editor cu orientari sexuale ciudate, care incearca sa preia revista la care lucreaza Cox. „A fost ca o adevarata petrecere. Ne-am distrat atât de bine! Uitasem cât de frumos este sa lucram impreuna“, a declarat Jennifer. Lucy, personajul lui Courteney, refuza avansurile Tinei, ea oferindu-i insa un ultim sarut de despartire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS