11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrezentare de moda pe covor rulant

Prezentare de moda pe covor rulant

Podiumurile nu mai sunt singurul loc unde designerii decid sa isi prezinte noile creatii. Mai nou, prezentarea se face pe banda rulanta.


Fiecare casa de moda, pe lânga noile obiecte vestimentare cu care vrea sa-si atraga in fiecare sezon un numar din ce in ce mai mare de clienti, se gândeste si la o modalitate inedita de a-si prezenta creatiile.


Casa de moda italiana Trussardi a folosit pentru prezentarea colectiei toamna-iarna 2007 benzile rulante pentru preluarea bagajelor dintr-un aeroport al orasului considerat capitala modei, Milano. Fotomodelele masculine, imbracate in costume marca Trussardi, au defilat printre valizele pe care pasagerii asteptau sa si le ridice. Asa cum era de asteptat, ideea a atras atentia tuturor celor prezenti in zona rezervata pentru ridicarea valizelor.


Fondatorul marcii, Nicola Trussardi, a murit la volanul masinii sale Ferrari pe 15 aprilie 1999. Creatorul unor linii de haine pentru barbati, femei si copii, Nicola Trussardi a contribuit si la realizarea designului interior al avioanelor companiei aeriene italiene Alitalia si al câtorva modele de Alfa Romeo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS