18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Ursul din Moscova vesteste primavara


Misha, ursul brun de la Gradina Zoologica din Moscova, s-a trezit din hibernare, marcând astfel inceputul oficial al primaverii. Partenera sa de viata continua insa sa doarma in bârlogul sau, la fel ca si ceilalti ursi din Gradina Zoologica. Misha, in schimb, care a ajuns la venerabila vârsta de 25 de ani, este de mai multi ani un fel de „orologiu al anotimpurilor“ pentru moscoviti si nu a dat niciodata gres: in Rusia a venit primavara.


S-a maritat cu un cadavru


O tânara indianca, disperata dupa moartea iubitului sau, a cerut sa se casatoreasca imediat cu cadavrul alesului sau, inainte ca acesta sa fie ars. „In doar câteva minute, a purtat rochia de mireasa si a devenit si vaduva“, a povestit un martor. Invitatii la casatorie au pus cadavrul asezat lânga foc, centru traditional al casatorilor hinduse, au efectuat ritualurile de rigoare, dupa care au ars corpul tânarului.


Prima printesa de culoare in filmele Disney


Casa de productie Walt Disney a anuntat ca urmatorul sau film animat – „The Frog Princess“, va avea pentru prima data in rol principal o printesa de culoare. Dupa cum informeaza Libero.it, filmul va fi muzical si va avea ca scena de desfasurare orasul New Orleans. In plus, Disney marcheaza cu ocazia realizarii acestui film si reintoarcerea la desenele realizate manual. „The Frog Princess“ inaugureaza revolutia in sens invers, anuntata de presedintele companiei Pixar si Disney Feature Animation, Edwin Catmull, care in urma cu câteva saptamâni a promovat reintoarcerea la filmele desenate si colorate manual.


Anna Nicole Smith ar fi fost ucisa


Moartea starletei Anna Nicole Smith continua sa stârneasca fel de fel de controverse, mai complicate si mai fanteziste. Recentele investigatii facute asupra ultimelor ore ale Annei dezvaluie noi probe socante, care pot duce cu gândul la faptul ca Smith a fost ucisa. Dovezile vor fi facute publice in momentul in care cautarile se vor finaliza, iar rezultatul va fi pe deplin demonstrat. Se pare ca boddyguardul Maurice Brighthaupt, care a fost cu Anna in ziua in care aceasta a murit, a spus ca prietenul ei, Howard K Stern, s-a purtat „foarte ciudat“, cu doar câteva ore inainte ca vedeta sa isi piarda cunostinta, in camera din hotelul din Florida. „Acest lucru este surprinzator. Dar acest caz a luat mult mai multe intorsaturi decât as fi putut sa-mi imaginez“, a declarat medicul legist, Joshua Perper, care a precizat ca s-a intâlnit cu seful politiei, Charlie Tiger, si i-a povestit despre noile dovezi descoperite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS