21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Lucrurile dintre dumneavoastra si persoana cu care va intâlniti se misca incet, dar sigur. Daca faceti presiuni, ati putea pierde totul. Toate semnele arata bine. De ce va grabiti sa atingeti perfectiunea?


Taur


A invata despre diverse domenii este adesea ceva distractiv pentru dumneavoastra, insa azi ar fi cazul sa va concentrati asupra unuia singur. Aveti nevoie sa finalizati un proiect si apoi va veti simti liber sa mergeti mai departe.


Gemeni


Viata nu este o cursa, este o experienta. Nu trebuie sa treceti de la o aventura la alta, incercând sa va umpleti zilele cu actiune. Nu repetati greselile din trecut.


Rac


Daca va regasiti in mijlocul luptei dintre doua persoane, nu trebuie sa va implicati. Adunati-va gândurile si relaxati-va printr-un masaj, care va va face sa va simtiti bine.


Leu


Astazi observati persoane pe care nu le-ati remarcat inainte. Lucrurile la munca s-au calmat si acum aveti libertatea de a va petrece timpul liber exact asa cum va doriti.


Fecioara


Un membru mai tânar din echipa dumneavoastra va fi astazi vocea ratiunii, iar aceasta dorinta de maturizare trebuie sa fie o sursa de inspiratie pentru dumneavoastra. Exista aspecte ale vietii pe care nu vreti sa le acceptati, dar trebuie sa intelegeti ca unele lucruri chiar nu depind de dumneavoastra.


Balanta


Veti fi azi o combinatie de necombatut intre energie si intuitie – lucru care va va pregati pentru o zi plina de oportunitati si activitati de grup. Veti avea idei bune nu doar cu privire la ziua de astazi, ci si la viitor.


Scorpion


Nu va agitati in legatura cu vreo complicatie superficiala. O idee buna ar fi sa va redefiniti urmatorii cinci ani, insa ati putea merge si mai departe daca va concentrati asupra unor lucruri care se vor intâmpla in perioada urmatoare si care va afecteaza viata pe termen lung.


Sagetator


Aspectele sensibile ale vietii par a se pierde pentru dumneavoastra, asa ca iesiti din casa si cautati putina stimulare. Nu trebuie sa faceti nici un efort special. Pur si simplu, plimbati-va intr-unul dintre locurile favorite.


 


Capricorn


Daca va simtiti prins intr-un loc sau de partea gresita a drumului, priviti lucrurile dintr-o alta perspectiva. Concentrati-va energia in rezolvarea problemelor si nu in blamarea de sine. Solutia simpla este in fata dumneavoastra.


Varsator


Punctele de pe lista vor fi marcate astazi, deoarece aveti energia necesara de a va concentra asupra lor si de a le controla. Este o zi potrivita pentru a pregati o prezentare mareata sau pentru a primi meritele pentru munca depusa. Activitatea fizica este recomandata.


Pesti


Va aflati intr-o faza in care nu mai vreti sa judecati nimic din ceea ce va inconjoara si cu atât mai putin sa aplicati criteriile de valoare care va caracterizeaza. Mintea va este deschisa, pentru a va atinge telurile cum doar dumneavoastra stiti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS