24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIntâlniri virtuale pentru toti

Intâlniri virtuale pentru toti

Când internetul a devenit un instrument la indemâna tuturor, oamenii din toate colturile lumii au inceput sa intre in contact, iar comunicarea dintre ei nu a mai avut nici limite, nici reguli. Ideea de a putea intra in legatura cu alte persoane din intreaga lume a fost imbratisata de milioane de utilizatori ai internetului. In mod inevitabil, cei care s-au „intâlnit“ on line au inceput sa corespondeze si nu de putine ori s-a intâmplat sa se formeze relatii frumoase, care au avut la baza intâlnirile virtuale. Astfel a inceput epoca moderna a intâlnirilor, cu situatii care nu s-ar putea intâmpla niciodata in lumea reala.


Site-urile matrimoniale au fost unele dintre primele servicii „sociale“ aparute pe internet. Insa, la fel ca si in cazul serviciilor matrimoniale care isi faceau publicitate in reviste sau precum cele „reale“, unde doritorii puteau intra intr-un birou si se puteau inregistra, problema cea mai mare pentru serviciile matrimoniale on line a fost identificarea segmentului de populatie careia i se adresau (vaduvi, persoane in vârsta etc.).


Aceasta situatie si-a gasit curând rezolvarea, caci s-au creat astfel de servicii pentru mai toate categoriile sociale, etnice, profesionale si chiar si pentru persoanele casatorite. Un studiu a aratat ca in noul mileniu 12% dintre utilizatorii acestor servicii de „intâlniri“ sunt deja casatoriti. Si cum pentru cei care isi doresc o relatie stabila nu este nimic mai frustrant sau dezamagitor decât sa descopere ca persoanele care le stârnesc interesul sunt deja „luate“, acest tip de site matrimonial a scos factorul „relatie stabila“ din ecuatia intâlnirilor. In acelasi timp, s-a creat o zona de interes pentru cei care nu au nici o problema in a-si insela partenerul, oferindu-le acestora posibilitatea de a se „juca“ fara probleme in afara casei fara a fi descoperiti de prieteni, rude sau parteneri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS