14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Românul tobosar fara brate


Un adolescent care s-a nascut fara antebrate a câstigat locul doi la un concurs organizat pentru tobosari, informeaza site-ul thesun.co.uk. Cornel Hrisca-Munn, de 15 ani, este un tobosar talentat, desi cânta la tobe cu betele legate de brate. Baiatul este român, dar a fost adoptat de Brits Ken si Doreen Munn in anul 1994 si a iesit al doilea in concursul „Tobosaru’ Anului“ organizat in orasul Warwicks, invingând alti 441 de percutionisti. Adolescentul spune ca faptul ca ii lipsesc antebratele nu il impiedica sa faca tot ceea ce iubeste cel mai mult, iar parintii sai sunt extrem de mândri de el.


14 operatii pentru a avea cei mai mari sâni din lume


O silueta perfecta, cu niste forme de vis care sa lase cu gura cascata orice barbat, este visul fiecarei femei, iar multe doamne fac orice pentru a-si vedea visul cu ochii. Exista insa si unele reprezentante ale sexului frumos care tind sa exagereze. De exemplu, o tânara braziliana a decis sa nu se dea in laturi de la nimic pentru a-si vedea visul realizat si s-a supus la 14 interventii estetice pentru a avea cei mai mari sâni din lume. Brazilianca se poate declara multumita: are niste sâni demni de Cartea Recordurilor. Tânara se numeste Sheyla de Almeida si a reusit sa adune in decolteu peste 2,4 litri de silicon. In afara de cele 14 interventii pentru marirea sânilor, brazilianca si-a modificat nasul si gura, iar de curând si-a scos doua coaste pentru a avea o talie de viespe.


Femeile, dispuse sa renunte la sex pentru o garderoba noua


Majoritatea femeilor recunosc ca ar putea sa stea fara sex timp de 15 luni in schimbul unei noi garderobe, potrivit rezultatelor unui studiu realizat pe un esantion de 1.000 de reprezentante ale sexului frumos din zece orase americane. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, doi la suta dintre intervievate ar fi in stare sa renunte chiar si timp de doi ani la sex pentru o colectie noua de haine.


Pentru 61% dintre femei ar fi mult mai rau sa-si piarda obiectul vestimentar preferat decât sa nu faca sex o luna. Doamnele cu vârste intre 18 si 54 de ani au precizat ca pastreaza o haina preferata timp de 12 ani si jumatate, adica cu un an mai mult decât cea mai lunga relatie a lor. Aproximativ jumatate dintre reprezentantele sexului fumos (48%) au declarat ca haina preferata le da mai multa incredere in ele si impresia de a fi sexy decât le-o da partenerul.


Mariah Carey, convinsa ca Eminem e obsedat de ea


Voluptuoasa solista americana Mariah Carey este convinsa ca Eminem este obsedat de ea, de vreme ce inca mai continua sa o atace verbal, la mai bine de un an dupa ce ea a negat ca ar fi avut vreo legatura amoroasa cu el. Dupa cum informeaza Libero.it, totul a inceput dupa ce presa a speculat pe seama unei relatii intre cei doi. Carey a negat in mod repetat acest zvon, in ciuda faptului ca rapperul se foloseste de mesajele trimise de frumoasa cântareata pe telefonul lui in concertele sale. „Ceva nu este in regula la el si nu imi dau seama exact ce. Tocmai am auzit recent ce a declarat despre mine. Sunt curioasa sa aflu de ce este asa de obsedat de mine“, a spus solista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS