29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


O zi vesela, dinamica, plina de provocari pe placul dv., in care sunteti motivat de energia si entuziasmul pe care le investiti in planurile incepute.


Taur


O zi obositoare in relatia cu superiorii, cu parintii sau cu reprezentantii autoritatii cu care intrati azi in contact. Ori vor prea mult de la dv. si nu mai stiti cum sa le fiti pe plac, ori comunicarea este greoaie, creând un stres greu de suportat.


Gemeni


Nu sunteti multumit de felul cum evolueaza relatia de cuplu, parca nu va mai intelegeti ca altadata, a intervenit un blocaj in comunicare sau niste obstacole ce va tin la distanta. Deocamdata nu aveti decât sa asteptati sa treaca perioada nefasta, ca apoi sa va apropiati din nou de persoana iubita.


Rac


Pentru ca nu apar evenimente deosebite in program, va puteti dedica unor aspecte pe placul dumneavoastra: preocupari artistice, discutii de familie, vizite la prieteni etc. Este o zi dedicata hobby-urilor sau imaginii dumneavoastra, ca atare o vizita la cosmetica ar fi de preferat.


Leu


Iubirea va zapaceste complet, deci, daca sunteti indragostit, azi nu se poate discuta cu dumneavoastra. Sunteti cu capul in nori, visând numai si numai la amor, desi unii ar putea spune ca e doar placerea de a flirta, de a seduce sau a va incerca talentele de cuceritor cu cineva care tocmai v-a atras atentia.


Fecioara


Ati ajuns la finalul unei actiuni si acum trebuie sa rezolvati ultimele detalii inainte de a inchide complet acest capitol. Sfârsitul ofera un sentiment de liniste, pentru ca scapati de o grija.


Balanta


Apar probleme in cuplu, relatia cu partenerul nu merge tocmai bine. Se resimte o atmosfera apasatoare, negativa in amor, si nu aveti prea multe motive sa fiti fericit alaturi de partenerul dumneavoastra.


Scorpion


Intindeti o mâna spre impacarea cu un prieten cu care nu ati avut o relatie buna de curând. Aveti acum rabdarea si calmul necesar pentru a sta de vorba si a oferi explicatii menite sa restabileasca echilibrul in comunicare.


Sagetator


Sunteti destul de speriat in fata unei confruntari in care ar trebui sa aratati cât de bun sunteti. Nu aveti prea multa incredere in fortele dumneavoastra, mai ales daca aveti si rivali puternici, dar exista cineva apropiat care va stimuleaza!


Capricorn


Va simtiti bine in societate, sunteti primit cu bratele deschise si lasati o impresie foarte buna. Solutiile dumneavoastra sunt practice, bine documentate si imediat acceptate de ceilalti.


Varsator


Fiti extrem de atent ce faceti cu banii sau ce tranzactii financiare decideti, pentru ca ati putea bate palma cu o persoana cu intentii nu tocmai pozitive, care urmareste doar propriul avantaj.


Pesti


Sunteti implicat serios intr-un proiect profesional, de care depinde imaginea dumneavoastra. Poate vin si niste rezultate financiare la final, dar pâna acolo, sunteti atât de sârguincios, incât i-ati putea impresiona pe toti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS