20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRutina, dusmanul modei

Rutina, dusmanul modei

Femeile sunt sensibile in ceea ce priveste infatisarea. De cele mai multe ori, doamnele constata ca, indiferent cât de multe haine au, ajung sa cada in rutina.


Rutina in vestimentatie este cea mai mare tara de care sufera femeile. Numarul mare de piese vestimentare de aceeasi culoare sau hainele cu o croiala asemanatoare nu fac decât sa le nemultumeasca pe doamne, multe dintre reprezentantele sexului frumos ajung la blazare, adica se imbraca la nimereala. Pentru a iesi din acest impas, doamnele pot recurge la cinci mijloace simple.


In primul rând, fiecare ar trebui sa afle care sunt culorile care le avantajeaza. Poate ca este vorba despre culori la care nu v-ati fi gândit pâna acum si deci poate ca nu se inscriu printre nuantele dumneavoastra preferate. Insa, daca veti purta culori care se potrivesc nuantei pielii dumneavoastra, veti avea un aspect in mod natural mai stralucitor, iar cearcanele si ridurile nu vor mai fi, parca, atât de vizibile. In mod evident, abordarea unor culori nepotrivite (greseala pe care, din nestiinta, o fac multe femei) va avea un efect diametral opus.


Croiala trebuie sa puna in valoare tinuta


Creatorii de moda considera croiala elementul-cheie intr-o tinuta. Prin croiala se pot ascunde partile corpului de care femeile nu sunt foarte mândre si, pastrând proportiile, sa arate ceea ce isi doreste fiecare doamna sa fie vazut. Nu este vorba numai despre faptul ca veti arata mai inalta, mai slaba si mai bine proportionata, dar veti parea si mai tânara, iar increderea in dumneavoastra si in feminitatea pe care o degajati va fi, cu siguranta, stimulata.


Accesoriile scot din anonimat tinuta


O tinuta ireprosabila poate fi distrusa fara sa ne dam seama, utilizând accesorii nepotrivite. „Degeaba suntem imbracate cu un taior clasic daca nu stim ca nu este potrivit sa-l accesorizam cu margele cu strasuri sau cu manusi pâna la cot. Croiala si nuantele hainelor pot fi distruse cu usurinta de accesoriile nepotrivit alese. Iar in categoria aceasta includem nu numai bijuteriile, ci si incaltamintea, esarfele, manusile – toate acestea (dar nu neaparat la un loc) reprezinta o reteta sigura pentru a scoate din anonimat tinuta“, a spus creatoarea de moda Greta Popescu.


Imbinarea elementelor


Ei bine, dupa ce ati reusit sa aflati care sunt cele mai mari necunoscute in cazul dumneavoastra in ceea ce priveste culorile optime, croiala ideala si accesoriile potrivite, aveti de facut fata poate celei mai importante provocari de pâna acum: sa puneti toate acestea cap la cap, creând asadar combinatiile cele mai reusite si neuitând, in nici un caz, de coafura si de machiaj. Nu uitati ca o pata de culoare aparent minora (de exemplu, o esarfa rosie sau manusi mov) poate pune in valoare o tinuta asa cum nu v-ati fi gândit ca este posibil.


Atitudinea conteaza


Zâmbetul, „lumina“ fetei, atitudinea, acestea reprezinta „ingredientele“ care nu trebuie sa lipseasca din ecuatie pentru a obtine rezultatul catre care aspirati – o infatisare de invidiat. O persoana posaca oricât de frumos imbracata ar fi nu va reusi sa se faca remarcata, pe când o persoana care zâmbeste chiar daca nu are haine foarte scumpe poate arata magnific prin atitudinea pe care o degaja.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS