7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti foarte multumit de felul cum se rezolva toate astazi. Aveti parte si de succes, si de scopuri atinse, si de laude binemeritate, ca atare apar si motive de sarbatorit. Toate va merg ca pe roate, fara sa intâmpinati nici un fel de obstacol.


Taur


Colaboratorii cu care faceti echipa va ridica semne de intrebare in ceea ce priveste seriozitatea sau intentiile lor. Vi se pare ca ascund ceva sau ca nu se implica la fel de mult ca si dumneavoastra pentru scopurile comune pe care le aveti.


Gemeni


Norocul da peste dumneavoastra si va ofera o sansa de zile mari. Poate intâlniti o persoana care va juca un rol benefic in rezolvarea unor probleme cu care va confruntati sau primiti o veste excelenta.


Rac


Stati de vorba cu o persoana dominatoare, care stie sa atraga atentia si sa-si impuna punctul de vedere. Autoritatea, faima sau energia sa va intimideaza. Nu aveti forta de a-i face fata, ci va lasati prea usor coplesit de aceasta.


Leu


Cineva va pune la indoiala calitatile, ceea ce va enerveaza la culme, gata sa va luptati pentru a va apara reputatia. Ori aveti inamici cu care trebuie sa va masurati fortele, ori cineva vi se opune cu vehementa, deci tensiunile in plan relational cresc.


Fecioara


Faceti echipa buna cu o persoana dinamica si fiecare contribuie la un plan comun cu alte resurse. Dumneavoastra veniti cu strategia, cu simtul practic, cu solutiile palpabile, in timp ce partenerul aduce un plus de entuziasm, de energie, iar din combinarea celor doua moduri de a va implica se ajunge mult mai usor la scopurile dorite.


Balanta


Visati la o destinatie pe care o tot asteptati de ceva vreme si azi ar putea aparea sansa de a pleca la drum pentru a ajunge acolo. O veste de departe va poate aduce la cunostinta ca o dorinta vi s-a implinit, ca atare tot ce vine de la distanta, acum, are rolul de a rezolva aspecte in care aveti incredere.


Scorpion


Este o zi riscanta in relatia cu superiorii, institutiile sau parintii, cu care ati putea avea o confruntare dificila. Se poate ajunge la razbunari, scandaluri, denigrari ce provin dintr-un dialog deficitar intre generatii. Ati putea descoperi ca cineva va sapa si inventeaza zvonuri neadevarate despre o eventuala eroare pe care ati fi comis-o.


Sagetator


Nu suportati sa treaca o zi fara sa se intâmple nimic nou. Plictiseala, monotonia, rutina si lenea sunt cei mai mari dusmani ai dumneavoastra astazi si veti fi total nemultumit. Poate ati asteptat altceva de la aceasta zi si nu a aparut ceea ce ati dorit, iar frustrarea creste cu cât si acasa gasiti tot lucrurile obisnuite si banale care nu va fac nici o placere.


Capricorn


Pentru ca totul merge de-a-ndoaselea, va enervati si va faceti griji din ce in ce mai mari. Oricât v-ati stradui, aveti impresia ca nu iese nimic. Consumati multa energie cu lucruri care, cel putin azi, nu evolueaza deloc.


Varsator


Vi se pare ca nu ati fost remunerat dupa cum meritati si este timpul sa va cereti drepturile banesti. Discutati cu seful, cu directorul, cu cel de care depinde situatia dumneavoastra financiara si prezentati situatia cu argumente corecte, bine documentate.


Pesti


Iubirea este tot ce aveti mai scump pe lume si il pretuiti pe cel drag pentru toata grija pe care vi-o ofera. Nu este, totusi, exclus ca dragostea si interesul material sa se combine, deci nu-l iubiti pe partener doar pentru sufletul lui mare, ci si pentru avantajele pe care le obtineti datorita lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS