22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Relatiile cu prietenii sunt putin cam tensionate pentru ca vreti mai mult decât vi se poate da. Sfaturile primite de la persoane rauvoitoare v-ar putea determina sa actionati gresit.


Taur


Nu este bine sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibilele câstiguri pe care le asteptati in week-end. Este posibil ca sfârsitul de saptamâna sa aduca instabilitate si nu ar trebui sa va mire faptul ca si cei mai apropiati prieteni va refuza.


Gemeni


Se anunta un week-end in care ati putea avea parte de evenimente importante, in special la capitolul finante. Este bine sa evitati monotonia si, daca se ofera prilejul, sa faceti o scurta calatorie. Problemele legale s-ar putea rezolva repede.


Rac


Sunteti foarte preocupat de relatiile cu cei apropiati. Accentul cade pe intelegerea cu familia si pe responsabilitatile caminului.


Leu


Vestile bune pe care le primiti mâine sunt motivul pentru care sunteti atât de tolerant cu cei de lânga dumneavoastra. Sunteti dispus sa faceti si unele compromisuri in ceea ce priveste dorinta unor rude de a face un anumit lucru.


Fecioara


Sunteti foarte sensibil si aratati compasiune fata de problemele altora. Este foarte posibil ca in acest week-end sa fiti dispus sa luati apararea câtorva apropiati sau colaboratori.


Balanta


Dorinta de afirmare profesionala este foarte puternica. Apar in prim-plan relatii noi, fapt ce va permite sa creionati mental scheme noi de actiune si chiar sa puneti la punct niste actiuni indraznete. Este momentul prielnic pentru schimbari.


Scorpion


In week-end aveti de alergat pentru obtinerea unor confirmari sau a unor aprobari. Nu va merge prea bine, insa vointa de care dati dovada va ajuta sa treceti cu bine peste orice piedica.


Sagetator


Week-end-ul acesta va readuce in prim-plan problemele sentimentale. Sunteti hotarât sa primiti raspunsurile la intrebarile care va framânta.


Capricorn


Va grabiti si din aceasta cauza ati putea pierde câteva ocazii bune de a face bani. La asta se adauga si posibilele greseli in acte, greseli care v-ar putea costa timp si bani.


Varsator


V-ati saturat sa ii tot asteptati pe altii sa va rezolve problemele si sunteti hotarât sa luati viata in piept. Nu este exclus sa va confruntati cu unele probleme din partea autoritatilor sau piedici legate de unele aprobari.


Pesti


Sunteti obosit si ati vrea sa va odihniti mai mult, insa timpul nu va permite. Vrând-nevrând, va veti pune pe treaba, mai mult pentru a scoate pe cineva dintr-o incurcatura, decât pentru dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS