3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Trecutul este inca un motiv de enervare pentru dumneavoastra. Sunteti nervos sau retraiti un eveniment dificil din trecut.


Taur


Sunteti entuziasmat de perspectivele unei actiuni care incepe sa prinda contur. Faceti echipa buna cu un prieten la fel de dinamic.


Gemeni


Simtiti simpatie fata de o persoana cu care aveti contacte profesionale. De la o simpla intâlnire se poate naste o prietenie frumoasa.


Rac


Glumele nu sunt bine primite astazi, deci va puteti astepta sa se nasca adevarate conflicte. Poate la originea certurilor se afla superficialitatea de care dati dovada.


Leu


Erati incurcat in unele aspecte dificile si nu le mai gaseati solutii, dar azi toate par sa se rezolve foarte usor.


Fecioara


O calatorie nu mai poate fi intreprinsa. Ori se modifica destinatia, ori totul este contramandat din cauza unor piedici neprevazute.


Balanta


Vine o veste care alunga din suflet indoiala care va coplesise. Totul este acum mult mai clar si nu mai aveti motive de nesiguranta.


Scorpion


Discutia cu un sef va deschide perspective noi spre rezolvarea unor situatii. Acceptati-i ajutorul cu incredere, pentru ca sigur aveti ceva de invatat din aceasta intâlnire.


Sagetator


Comunicarea cu cei mai tineri este dificila, pentru ca se opun cu incapatânare ori de câte ori le spuneti ceva.


 Capricorn


Aveti niste treburi de dus la bun sfârsit si trageti tare, poate chiar peste puterile dumneavoastra. Nu trebuie sa deveniti obsedat de munca!


Varsator


Nu stati prea bine cu banii si cautati cu infrigurare ori un imprumut, ori un câstig suplimentar care sa va scoata din impas.


Pesti


Se rezolva o situatie atât de bine, incât vi se pare ca nici nu s-ar fi intâmplat nimic. Va regasiti linistea si descoperiti ca sfârsitul acestei situatii era exact ce aveati nevoie pentru a reveni la normal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS