11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti o zi buna la serviciu, lucru care va face sa va simtiti multumit de situatia dumneavoastra actuala, chiar daca nu toate problemele au disparut.


Taur


Daca zilele trecute nu stiati ce sa faceti sa va mai eliberati, azi realizati cât mai multe mini-proiecte pe cont propriu.


Gemeni


Partenerul va face o surpriza, insa reuseste cu greu sa alunge gândurile negre care va stapânesc.


Rac


Stresul a pus stapânire pe dumneavoastra in ultima perioada. Acceptati sfaturile unui prieten mai intelept, deoarece relaxarea este esentiala pentru a avea succes.


Leu


Luati niste bani cu imprumut si va faceti griji cu privire la returnarea lor. Gânditi-va la partea buna a lucrurilor, acesti bani sunt pentru o investitie, ceea ce presupune rularea unor fonduri care vor aduce câstiguri.


Fecioara


Pentru a nu va strica ziua, evitati cearta cu partenerul, mai ales ca motivele invocate sunt atât de derizorii incât nu merita efortul.


Balanta


Va concentrati mai mult pe ceea ce trebuie sa faceti la nivel de cariera. Partenerul va sustine, chiar daca acest lucru inseamna ca veti petrece mai putin timp impreuna.


Scorpion


Va gânditi sa luati niste zile de concediu, pentru ca sunteti cam obosit. Din pacate, la munca exista lucruri pe care doar dumneavoastra le puteti rezolva, asa ca trebuie sa va razgânditi.


Sagetator


Azi aveti noroc la bani, ceea ce va face sa mai uitati de griji. Un câstig neasteptat va surprinde in mod placut. In familie va simtiti cel mai bine, asa ca nu ezitati sa petreceti cea mai mare parte a serii alaturi de cei dragi.


 Capricorn


Va supara niste dureri de oase, asa ca va gânditi sa mergeti la medic. Partenerul va roaga sa il insotiti intr-o vizita, lucru care va cam irita, deoarece ati fi avut chef sa stati in pat.


Varsator


Va simtiti mai tandru astazi, cu atât mai mult cu cât partenerul va incurajeaza. Plecati chiar mai devreme de la serviciu pentru a ajunge acasa si a-i pregati o cina romantica. Eforturile dumneavoastra nu vor ramâne nerasplatite.


Pesti


Zi prielnica pentru studiu, pentru aprofundarea unor cunostinte, fie ca sunteti inca in scoala, fie ca invatati ceva nou la munca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS