10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinScapati de celulita!

Scapati de celulita!

Suple sau cu forme bine definite, toate femeile sunt supuse riscului de a avea celulita. Din fericire, inestetica problema poate fi tratata daca apelati la masaje si urmati un regim de viata sanatos.


Friptura de porc, trandafiri, sarmale cu smântâna si multe prajituri – mesele traditionale de sarbatori reprezinta un adevarat atentat la silueta dumneavoastra. Totusi, puteti trece peste petrecerile de Craciun si Revelion si fara sa „adunati“ câteva kilograme, daca evitati excesele. Unul dintre factorii responsabili de aparitia celulitei este alimentatia nesanatoasa. Daca va confruntati deja cu aceasta problema, atunci este cazul sa apelati la un masaj anticelulitic.


„O sedinta dureaza in jur de 50 de minute si se efectueaza doar asupra zonelor cu probleme“, a spus maseuza Anca Gheorghe. Initial este nevoie de 10 – 15 sedinte, care sa se desfasoare o data la doua zile. Numarul acestora poate insa varia in functie de cât de profunda este celulita. Apoi, o data problema indepartata, va trebui sa efectuati si un tratament de intretinere, constând intr-un masaj anticelulitic saptamânal.


Multe lichide si salate de cruditati


Pe lânga faptul ca pielea dumneavoastra va capata din nou un aspect sanatos, puteti avea surpriza sa observati ca aveti nevoie de haine cu o marime mai mici. „In urma masajului anticelulitic corpul este remodelat. Chiar daca la cântar nu veti observa mari diferente, circumferinta coapselor se poate micsora daca tratamentul este executat corect“, a precizat Anca Gheorghe.


Celulita nu dispare insa ca prin minune. Pentru ca masajul sa aiba rezultatele scontate va trebui sa aveti un regim de viata sanatos.


Daca nu renuntati la mesele copioase, bogate in grasimi, celulita nu va disparea. In plus, masajele trebuie alternate cu sedinte de aerobic sau de dans. Nici consumul de lichide nu trebuie neglijat. „In fiecare zi trebuie sa se consume cel putin doi litri de lichide pentru ca ajuta la detoxifierea organismului“, a spus maseuza. De asemenea, legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din meniul dumneavoastra zilnic. „Eu recomand sa se consume cât mai des salate de cruditati pentru ca acestea ard caloriile“, a spus Anca Gheorghe. Celulita nu isi alege victimele in functie de vârsta, de aceea va trebui sa va impuneti un mod de viata sanatos inca din adolescenta. Totusi, dupa 35 de ani, celulita se accentueaza si se trateaza mai greu.


Metode de detectare


Prindeti pielea intre doua degete si exercitati presiune asupra ei. Daca apare binecunoscutul aspect al cojii de portocale, atunci este cazul sa va ingrijorati. De obicei, celulita apare pe solduri, genunchi, coapse si fese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS