11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti o zi buna din punct de vedere sentimental, sunteti pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. Atmosfera la munca este putin tensionata, dar daca stiti sa gestionati bine situatiile de criza veti reusi sa va descurcati si de aceasta data.


Taur


Sunteti pe punctul de a face o schimbare majora in viata dumneavoastra, fie ca se refera la relatiile intime, fie la un nou job. Aveti o noua sansa pentru a va demonstra talentele. Prietenii va sustin in orice decizie ati lua, pentru ca au incredere in dumneavoastra.


Gemeni


Urmeaza o perioada buna pentru dumneavoastra, in care va bucurati de echilibru pentru a reusi in toate domeniile. O veste de la o ruda va aduce o mica bucurie si veti dori sa o impartasiti si celor dragi.


Rac


Tensiunile la nivel de cuplu v-au dat putin peste cap, insa acum este momentul sa va adunati si sa luati cele mai bune decizii. Nu va pierdeti in detalii, relaxati-va pe cât posibil. Daca nu reusiti sa faceti pace cu partenerul, concentrati-va asupra muncii.


Leu


Este admirabil ca vreti ca toti cei dragi sa fie veseli si fericiti, dar totusi sunteti putin idealist. Incercati sa intelegeti ca nu puteti controla toate situatiile si nu sunteti responsabil pentru tot ce se intâmpla.


Fecioara


Partenerul va invita la o cina târzie, asa ca ati face bine sa va mobilizati de la inceputul zilei. Sunteti putin emotionat, deoarece pare a fi o iesire speciala. Nu visati prea mult, pentru a nu fi dezamagit.


Balanta


Nu veti putea niciodata subestima puterea flexibilitatii. Retineti acest lucru când o persoana rigida incearca sa va dicteze cum sa faceti anumite lucruri. Rezistati tentatiei de a riposta. Fiti precum o salcie, mladiati-va in bataia vântului, dar fiti tare pe pozitii.


Scorpion


Va simtiti ciudat in preajma oamenilor din viata dumneavoastra. Ce gânditi dumneavoastra este mult mai interesant decât ce se intâmpla, asa ca nu pierdeti nimic.


Sagetator


Va asteapta o provocare cât de curând, asa ca pregatiti-va! Când decideti care este momentul sa faceti pasul urmator, folositi-va de experienta pe care o aveti. Petreceti ziua de astazi inveselindu-va.


Capricorn


Daca intâlniti o persoana care are nevoie de ajutorul dumneavoastra intindeti-i mâna, chiar daca nu aveti nimic de câstigat. Lasati simtul compasiunii sa va ghideze si va veti simti mai puternic ca niciodata.


Varsator


Dupa o perioada in care ati fost preocupat si v-ati dedicat celor dragi, a sosit momentul sa va puneti pe primul loc. Nu aveti de ce sa va simtiti vinovat. Ati dovedit destul ca sunteti un bun prieten si partener, asa ca oferiti-va singur rasplata.


Pesti


A va face timp sa va redescoperiti nu inseamna ca trebuie sa va provocati. Aveti grija cu oboseala care s-a acumulat. De fapt, este mai intelept si sanatos sa va analizati deciziile, veti reusi sa va gestionati mai bine problemele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS