16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nunta ca-n filme

Totul s-a desfasurat dupa un scenariu bine pus la punct in castelul Odescalchi din Bracciano. Sâmbata, in spatele zidurilor superbei fortarete medievale, s-a desfasurat ceremonia de cununie dintre Tom Cruise si Katie Holmes, oficiata in ritul Bisericii Scientologice. Tom a purtat un costum de culoare bleumarin si o camasa alba de matase. Cei doi miri au venit spre oficiantul casatoriei pe o estrada flancata de purtatori de steaguri imbracati in costume medievale. Viitoarea doamna Cruise a pasit spre altar inconjurata de un nor de parfum rafinat si scump. Dupa ceremonia care a durat 20 de minute, a urmat un sarut lung, intrerupt doar de uralele nuntasilor. Tinuta mirilor a fost asigurata de designerul italian Giorgio Armani, acesta creând nu numai rochia de mireasa a lui Katie si hainele pentru dimineata ale lui Tom, ci si imbracamintea de petrecere pentru toti invitatii. La ceremonie au asistat doar 150 de persoane, rude si prieteni apropiati. Printre acestea s-au aflat John Travolta, Jennifer Lopez, alaturi de Mark Anthony, Jada Pinkett-Smith si Will Smith, precum si familia Beckham. Fotbalistul englez, bun prieten cu Tom Cruise, a ajuns si el la Roma, numai ca a fost nevoit sa se intoarca la Madrid, chemat in regim de urgenta de Fabio Capello pentru etapa de campionat din week-end-ul acesta. La nunta a ramas insa sotia sa, Victoria. Printre invitati s-a aflat si actrita Brooke Shields care s-a impacat de curând cu Tom Cruise, dupa ce acesta ar fi acuzat-o pe vedeta ca este dependenta de antidepresive.


Nunta anului in cifre


De la 2,5 milioane de euro, suma scoasa din buzunar de cei doi miri pentru inchirierea castelului, la 40.000 (multimea de curiosi prezenta la Bracciano), iata cifrele care ofera o imagine elocventa despre nunta lui Tom Cruise si Katie Holmes:


2,5 milioane de euro: suma totala investita pentru organizarea nuntii;


12 – numarul de sali rezervate pentru marele eveniment in castelul din Bracciano;


18 (noiembrie) – data marelui eveniment;


50 – numarul de politisti ce au asigurat ordinea in localitate;


120 – numarul de fotografi si cameramani prezenti la Bracciano;


200 – numarul de jurnalisti acreditati pentru a participa la nunta;


1.000 (de euro) – suma ceruta de autoritatile locale reprezentantilor presei si televiziunilor in schimbul permisiunii de a filma orasul si castelul;


40.000 (de persoane) – numarul de curiosi ce au venit in pelerinaj la Bracciano pentru a asista la nunta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS