20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va aflati intr-o situatie in care trebuie sa alegeti, situatie care poate aparea fie in domeniul afacerilor, fie pe plan sentimental. Nu fiti nerabdator sa faceti primul pas. Analizati-va optiunile si reevaluati-va motivele. Puteti sa faceti acea asociere daca acceptati compromisul.


Taur


O mare parte din timpul dumneavoastra se va consuma din cauza problemelor pe care le aveti cu rudele mai in vârsta. Incercati sa va distrati intr-un mod mai putin obisnuit. Simtiti nevoia sa luati parte la jocuri care sa va stimuleze spiritul de competitie.


Gemeni


Veti reusi sa faceti câtiva pasi importanti in directia atingerii unor scopuri, care ar putea insemna dobândirea unei sume importante de bani si mai multa liniste acasa. S-ar putea sa va supere aflarea unei vesti despre o ruda de la mare departare. Va trebui sa fiti atent in privinta unor cheltuieli neprevazute.


Rac


Veti inregistra succese majore pe plan profesional astazi, dar va trebui sa fiti foarte atent cu o anumita persoana cu care lucrati pentru ca este posibil sa incerce sa va puna intr-o lumina nefavorabila. Fiti pregatit sa demonstrati ce sunteti in stare.


Leu


Aveti deplina incredere in dumneavoastra si datorita disciplinei impuse veti reusi sa demonstrati de ce sunteti in stare, insa rudele v-ar putea indrepta catre o directie gresita. Puteti sa faceti schimbari in viata personala care vor fi binevenite si va vor aduce o mai mare incredere in dumneavoastra.


Fecioara


Vor aparea oportunitati in schimbarea carierei. Nu ezitati sa acceptati o slujba care poate sa va aduca satisfactii numai pentru ca este platita cu mai putini bani in raport cu pregatirea pe care o aveti. Veti fii suprins cât de repede veti avansa.


Balanta


Puteti sa va ajutati un bun prieten sa isi depaseasca necazurile, ascultându-l. Veti putea invata o multime de lucruri ascultând motivele pentru care el sau ea este atât de afectat din punct de vedere emotional. Felul dumneavoastra diplomat va fi recompensat.


Scorpion


Cu toate ca lucrurile ies asa cum va doriti, apropiatii va sfatuiesc sa renuntati la unele proiecte care nu dau rezultate. Va veti incapatâna sa continuati. S-ar putea sa reusiti datorita vointei puternice pe care o aveti sau din cauza incapatânarii. Ati putea afla ca vi se ofera ocazia de a schimba ceva.


Sagetator


O datorie pe care trebuie sa o onorati va va scadea drastic bugetul. Unul dintre parinti se va oferi sa va ajute pâna când veti putea sa restituiti o suma de bani ori va veti reveni financiar. Mintea dumneavoastra pusa in slujba câstigurilor si a afirmarii functioneaza deosebit de eficient. Fiti sigur ca veti remedia problemele.


Capricorn


Ar trebui sa va impuneti mai mult punctele de vedere la serviciu, mai ales ca astazi veti fi ascultat de ceilalti. Va nemultumeste o schimbare de program care v-ar putea da peste cap toate planurile. Veti afla ca un barbat este luat in vedere pentru a fi dat afara, ocazie cu care ati putea trage niste sfori.


Varsator


Ajutorul pe care il asteptati sa vina de la cineva din familie nu va intârzia. Ati planuit sa va cumparati un obiect de prima necesitate pentru dumneavoastra sau pentru camin. S-ar putea sa faceti ceva si pentru infrumusetarea dumneavoastra ori a persoanei iubite.


Pesti


Chiar daca apar unele intârzieri in activitate si lucrurile nu va ies cum va doriti, ar fi bine sa nu va pierdeti rabdarea, in final victoria va apartine. Trebuie sa stiti insa ca pentru a reusi aveti nevoie de ajutorul financiar al unui apropiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS