15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Utilul si placutul se combina perfect astazi in toate activitatile. Poate aveti ocazia sa lucrati ceva pe placul dumneavoastra.


Taur


Este o zi agitata, cu multe ocazii de a intra in conflict cu cei din jur. Vi se pare ca toti va pun bete in roate.


Gemeni


Un plan se darâma si sunteti gata sa alunecati intr-o depresie periculoasa, dar poate aparea ori sansa de a redresa totul in ultimul moment, ori o indrumare din partea unui prieten care va ofera o perspectiva noua.


Rac


Se reinstaleaza linistea in sufletul dumneavoastra pentru ca va eliberati de o grija. Primiti o veste care alunga neincrederea initiala.


Leu


Viitorul va inspira o anume nesiguranta, poate chiar teama, si evitati sa dati piept cu evenimentul. Daca l-ati putea ocoli ati fi mult mai linistit.


Fecioara


Primiti un raspuns cu tenta oficiala. Pe moment va cam demoralizeaza, dar trebuie sa analizati unde ati gresit, ca data viitoare sa fie mai bine.


Balanta


Reusiti sa va afirmati cu succes intr-o confruntare de forte. Aveti incredere in calitatile dumneavoastra si puneti-va in valoare cu mult curaj.


Scorpion


Deciziile si initiativele dumneavoastra sunt bine primite in mediul in care va aflati. Cei dragi primesc cu entuziasm propunerile dumneavoastra si contribuie la realizarea lor.


Sagetator


Oferiti ajutorul unui coleg care are nevoie de dumneavoastra. Ideile dumneavoastra sunt bine argumentate, deci oricine se poate baza pe ele.


Capricorn


Aveti timp sa va ocupati de aspecte minore, pe care le-ati tot amânat. Va simtiti mult mai bine ca ati scapat de sarcinile marunte.


Varsator


Distractia este in toi, chiar daca sunteti in plina saptamâna de lucru. Ori se apropie un eveniment fericit in compania unor amici, ori atmosfera este foarte relaxata.


Pesti


V-ati pregatit pentru o confruntare profesionala asupra careia v-ati concentrat serios in ultima vreme. Acum puteti demonstra ce ati invatat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS