16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

A revenit negrul

Negru, kaki, maro, mov sau gri! In caz ca garderoba dumneavoastra nu cuprinde nici o piesa vestimentara de aceasta culoare, atunci este cazul sa mergeti la cumparaturi. 


Dupa ce asta-vara creatorii de moda au decis ca negrul nu mai este o culoare la moda, pentru sezonul toamna-iarna 2006 acestia s-au razgândit, spre bucuria multor doamne si domnisoare. Da, in aceasta toamna puteti sa va alegeti articole vestimentare negre si sa fiti in pas cu moda. Pe lânga faptul ca negrul „are darul“ de a subtia, adica creeaza impresia ca aveti o silueta mai supla decât in realitate, aceasta este una dintre culorile care se asorteaza foarte usor. In ceea ce priveste achizitionarea de haine in culori sobre, nu veti intâmpina nici un obstacol pentru ca in magazinele craiovene veti gasi pantaloni, bluze, camasi, haine de culoare neagra. Nu acelasi lucru se poate spune despre articolele vestimentare mov, alta nuanta in tendinte. Cu greu veti putea gasi ici-colo câte o bluza sau chiar un costum (jacheta si fusta) mov. In caz ca totusi doriti sa purtati mov, nu va ramâne decât sa va achizitionati materiale si sa mergeti cu ele la un atelier de croitorie.


Solutii practice


Maroul, griul sau rosul inchis se numara si ele printre culorile la moda in aceasta toamna. Nu trebuie uitat insa nici kakiul, mai ales ca si in acest sezon sunt in voga tinutele inspirate din uniformele militare. De aceasta data nu veti avea insa nici un motiv de ingrijorare, pentru ca magazinele craiovene au adoptat foarte repede aceste culori. In general predomina maroul, fie ca este vorba de geci, pardesie sau pantaloni si pulovere, dar nu veti intâmpina greutati nici daca vreti sa va imbracati in rosu, de exemplu. De altfel, revenirea acestei culori in atentia creatorilor de moda nu poate decât sa bucure doamnele sau domnisoarele. Daca nu vreti sa treceti neobservata, atunci este cazul sa indrazniti sa purtati fie un accesoriu, fie o tinuta de culoare rosie.


Pentru a respecta tendintele modei nu este insa nevoie sa va schimbati toata garderoba (lucru care v-ar diminua serios bugetul). Puteti sa va achizitionati doar câteva articole vestimentare de baza care sa respecte culorile acestei toamne. Un pardesiu maro, o esarfa rosie sau gri inchis, o camasa kaki, un costum mov sunt doar câteva modalitati de a va revitaliza garderoba. Camasa poate fi purtata in cadrul mai multor tipuri de tinute, asortata cu o pereche de blugi mai vechi pentru o plimbare in parc sau cu o fusta eleganta pentru o zi petrecuta la birou. De asemenea, o esarfa rosie poate „inveseli“ o tinuta conservatoare.


Nuanta vestimentatiei dumneavoastra este indicat sa fie aleasa si in functie de evenimentul la care participati. Astfel, la tinutele de seara mai sunt permise inca reflexele argintii sau aurii, dar pentru o tinuta de zi cu zi puteti incerca si alte nuante.


Când va alegeti nuanta toaletei dumneavoastra este indicat sa tineti cont si de culoarea tenului dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS