12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cele mai lungi unghii din lume masoara 7,5 metri


O americanca a intrat in Cartea Recordurilor, editia 2007, ca fiind femeia care are cele mai lungi unghii din lume, informeaza site-ul ananova.com. Lee Redmond, de 65 de ani, nu si-a mai taiat unghiile din anul 1979. Acestea masoara sapte metri si jumatate. Femeia isi maseaza zilnic „bijuteriile“ cu ulei de masline caldut, dupa care aplica un strat de lac intaritor. Cu toate ca unghiile ei au dimensiuni impresionante, Lee a precizat ca acest lucru nu o impiedica sa-si faca treaba in casa, chiar sa isi barbiereasca sotul. Potrivit sursei citate, Lee Redmond urmeaza sa-si taie unghiile cu ajutorul laserului in luna noiembrie.


Thailanda: tancuri fara prostituate


Noile autoritati thailandeze le-au interzis animatoarelor si prostituatelor sa mai danseze in apropierea militarilor si a tancurilor de pe strazile din Bangkok. Potrivit site-ului Reuters.com, aceasta decizie a fost luata dupa lovitura de stat a armatei thailandeze, pe fondul eforturilor de a impiedica distragerea atentiei militarilor de la „problemele serioase ale tarii“.


„Nu se cade ca militarii sa aiba parte de divertisment in timpul serviciului“, a declarat colonelul Acra Tiprote.


Aceasta declaratie a avut loc la scurt timp dupa ce zece femei, imbracate cu pantaloni scurti si veste camuflaj, au pozat alaturi de câtiva militari, pentru realizarea unui videoclip. „Oamenii trebuie sa faca diferenta intre divertisment si seriozitate. O lovitura de stat nu este o forma de divertisment“, a mai precizat colonelul Acra.


Un leu de mare, talentat in pictura


Un leu de mare, de la o gradina zoologica din Statele Unite, ii uimeste pe vizitatori cu talentul sau neobisnuit – pictura. Potrivit site-ului Ananova, nastrusnica Maggie, care poate fi vazuta la „Pittsburgh Zoo“, a creat deja câteva zeci de tablouri.


Kesha Phares, ingrijitor la aceasta gradina zoologica, a inceput sa-i dea lectii de pictura lui Maggie anul trecut.


„Talentul ei este uimitor. Leii de mare sunt animale foarte inteligente, iar pictura este o modalitate de a-i mentine activi“, a declarat Phares. Potrivit sursei citate, Maggie este „specialista“ in arta abstracta. Pentru fiecare linie trasata corect, „artista“ primeste un peste.


Anna Nicole Smith s-a casatorit in Bahamas


Anna Nicole Smith s-a casatorit cu avocatul sau, Howard K. Stern, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Nassau, Bahamas. Potrivit mai multor publicatii americane, citate de site-ul Femalefirst.co.uk, Stern a dezvaluit, la inceputul acestei saptamâni, ca este tatal fetitei fostei vedete Playboy. Avocatul si Smith si-au jurat credinta vesnica joi dimineata, la bordul unui catamaran. Casatoria a avut loc la doar 18 zile de la moartea fiului actritei, Daniel, de 20 de ani. Acesta a decedat dupa ce si-a vizitat mama la spital, la trei zile dupa nasterea surorii sale. Un apropiat al vedetei, care a participat la ceremonie, a declarat pentru revista Star: „Ambarcatiunea a fost bine securizata. In plus, au existat câteva barci cu ajutorul carora au fost transportate provizii de pe insula pe catamaran“. De asemenea, sursa mentionata a precizat ca „Anna a purtat bikini roz“ in timpul petrecerii date dupa ceremonia de casatorie.


Britney Spears si-a concediat purtatorul de cuvânt


Britney Spears si-a concediat purtatorul de cuvânt, Leslie Sloane-Zelnick, anuntând oficial ca se va ocupa singura de relatia sa cu mass-media. Potrivit site-ului Teenhollywood, Sloane-Zelnick a iesit din gratiile divei americane inca de la inceputul lunii septembrie, când artista a insistat sa se ocupe personal de campania legata de nasterea celui de-al doilea copil al sau. Insa prestatia sa in aceasta postura a lasat mult de dorit, Spears organizând un interviu pentru emisiunea „Today Show“ la care s-a prezentat cu o tinuta vestimentara nepotrivita si mestecând guma.


Gwyneth Paltrow doreste un calendar de familie


Gwyneth Paltrow impreuna cu sotul sau, Chris Martin, vor sa realizeze un calendar al familiei continând 12 fotografii cu cei doi copii ai lor, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Cei doi au dorit acest calendar pentru a urmari evolutia copiilor in decurs de un an, observând toate schimbarile care se produc de la luna la luna. Apple, de doi ani, si Moses, de doar cinci luni, vor poza in cadre cât mai naturale si vor fi inconjurati de personaje din desenele animate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS