3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinImbracaminte pentru sezonul rece

Imbracaminte pentru sezonul rece

Suntem in plina toamna si toate magazinele din Craiova si-au incarcat rafturile si au expus in vitrine haine pentru sezonul rece. Din cauza temperaturilor scazute din ultimul timp a trebuit sa scoatem din sifoniere haine mai groase sau sa mergem la cumparaturi pentru a ne reinnoi garderoba. 


De la imbracaminte din piele si inlocuitori ai acesteia pâna la hainele din materiale specifice sezonului, toate sunt prezente in magazinele cu articole vestimentare din Banie. Preturile acestora sunt variate si accesibile oricarui cumparator ce doreste sa-si innoiasca garderoba pentru a fi in ton cu moda. Pentru acest sezon de toamna – iarna, creatorii s-au gândit ca n-ar fi rau sa ne dea o libertate de alegere mai mare ca de obicei. Revenirea la negru dupa o vara plina de culori este unul dintre atuurile acestui sezon. Dupa cum stim, negrul se asorteaza la orice accesoriu pe care il vom purta toamna asta.


Din nici un magazin din Craiova nu lipsesc hainele cu croieli simple, cu taieturi clasice si, pe cât posibil, materiale mate. O fusta neagra trei sferturi, clasica, de stofa se gaseste in magazine la preturi cuprinse intre 40 si 85 RON. Aceasta poate fi asortata cu un pulover pe gât, care este piesa obligatorie in acest anotimp si al carui pret este de aproximativ 55 RON.


Nici blugii nu sunt anul acesta lasati deoparte. Chiar daca sunt purtati de femei si asortati cu cizmele lungi sau de barbati si sunt asortati fie cu o pereche de adidasi, fie cu o pereche de pantofi clasici, blugii ramân la moda. O pereche de jeansi se gaseste in magazine la preturi incepând de la 65 RON, dar pot ajunge si la 250 RON. Acestia mai pot fi asortati si cu bluzoane cu gluga, foarte purtate in acest anotimp ploios, cu preturi de aproximativ 60 RON, sau cu niste camasi confectionate din velura care costa intre 45 si 75 RON. Femeile pot asorta blugii cu o camasa scrobita, cu volane si mansete, ale caror preturi sunt cuprinse intre 55 si 75 RON, vestimentatie la care se poate adauga simpatica sapca gen Gavroche, din ce in ce mai purtata in aceasta toamna.


Denimul, mereu la moda


Denimul, materialul „nemuritor“, este „transpus“ in jachete scurte cu detalii de piele, capse si fermoare. O geaca de blugi este alternativa casual care se potriveste atât unui top deosebit, purtat cu jeansi si tocuri inalte, cât si unei tinute sport. Aceste articole vestimentare sunt in prim-plan si in garderoba barbatilor, care pot asorta jachetele cu pulovere de orice culoare si de preferinta din lâna fina, cu preturi cuprinse intre 70 si 150 RON. In magazinele din Craiova preturile pentru o geaca de blugi variaza in functie de producator si de magazin. Daca doriti sa va innoiti dintr-un magazin amplasat in centrul orasului, pretul unei geci de blugi porneste de la 160 RON si poate ajunge la 250 RON. Daca va faceti cumparaturile din magazinele amplasate mai departe de centrul orasului, o astfel de geaca are preturi cuprinse intre 65 si 120 RON.


Ca in fiecare toamna, hainele din piele sunt si ele la mare pret. Fie ca optati pentru o haina lunga cu detalii aurii si strasuri sau pentru o geaca scurta, „demna“ de un Harley Davidson, pielea este o varianta pentru a intruni exigentele acestui sezon. O haina de piele poate fi gasita in magazinele din Craiova la preturi incepând de la 250 RON si poate ajunge la aproximativ 600 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS